Noi detalii despre cazul femeii care s-a aruncat de la etaj cu cei doi copii. Ce spune fostul ei soț

Noi detalii despre cazul femeii care s-a aruncat de la etaj cu cei doi copii. Fostul soț al Iuliei a spus că tânăra era casnică și că terminase psihologia.

04 mai 2022, 10:39

Noi detalii despre cazul femeii care s-a aruncat de la etaj cu cei doi copii.

Iulia a sărit de pe un bloc din Timișoara, marți, 3 mai. Tânăra urma să se căsătorească cu tatăl copiilor ei.

Femeia de 32 de ani, împreună cu cei doi copii ai ei, un băiețel și o fetiță, de 3 și respectiv 6 ani, a urcat pe terasa unui bloc de 10 etaje din Timișoara, i-a luat pe cei mici în brațe și a sărit.

Tatăl copiilor a aflat de tragedie de la polițiști, în timp ce se afla în Austria, la muncă. Acesta urma să se recăsătorească cu mama lor peste doar câteva săptămâni. Cei doi divorțaseră în urmă cu mai multă vreme, în 2020. Femeia a încercat să-și refacă viață alături de alt bărbat, însă, după un timp a revenit la fostul soț.

Cei doi au depus actele la Primăria Timișoara pe 19 aprilie, iar peste doar câteva săptămâni trebuiau să se întoarcă în față ofițerului stării civile.

Mama micuților era casnică, terminase psihologia, însă nu profesase niciodată. Ea stătea de o lună cu mama ei, iar tatăl murise cu câțiva ani în urmă.

Tatăl copiilor este în stare de șoc și distrus de durere. Toată familia vrea să creadă că e un coșmar care se va termina în curând. Bunica copiilor, întoarsă și ea din Austria, e cea care a recunoscut cadavrul uneia dintre copile la morga spitalului.

Fetița de 6 ani a murit în ambulanță, a fost dusă la morgă și azi va fi luată de la spital și dusă la IML.

Iulia s-a aruncat de la etaj cu tot cu micuții ei. Ambii copii au murit 

Din primele informaţii, femeia de 32 de ani a murit pe loc. Echipajele SMURD ajunse la locul tragediei s-au chinuit să-i salveze pe copii. La scurt timp a murit şi băieţelul de 3 ani.

„În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 03.05.2022, ora 09:46, am fost solicitați să intervenim pentru acordarea primului ajutor la 3 victime inconștiente. La locul evenimentului s-au deplasat forțe si mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara, cu 4 echipaje SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime (bloc 10 etaje, nu se cunoaște nivelul de la care au căzut), 1 adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani și 1 copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viața și 1 copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical”, a transmis reprezentantii ISU Timis, citaţi de opiniatimişoarei.ro.