O femeie s-a aruncat de pe un bloc din Timişoara împreună cu copiii ei de în vârstă de 3 şi 6 ani. Toţi trei au murit

Caz cutremurător la Timișoara. O mamă în vârstă de 32 de ani și-a luat copiii în brațe și s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje. Femeia a murit pe loc. Unul dintre copii, în vârstă de 3 ani, a murit în braţele medicilor la scurt timp după sosirea acestora. Ulterior, s-a stins din viaţă şi sora acestuia.

03 mai 2022, 10:37
O femeie s-a aruncat de pe un bloc din Timişoara împreună cu copiii ei de în vârstă de 3 şi 6 ani. Toţi trei au murit

Tragedie la Timişoara! O femeie s-a urcat alături de copiii ei, în vârstă de 3 şi 6 ani, pe un bloc de 10 etaje din zona Dâmboviţa, din Timişoara. Mama şi-a luat copiii în braţe şi s-a aruncat cu ei de pe bloc.

Citeşte şi: Noi detalii în cazul soţilor găsiţi morţi într-un apartament din Bucureşti

Din primele informaţii, femeia de 32 de ani a murit pe loc. Echipajele SMURD ajunse la locul tragediei s-au chinuit să-i salveze pe copii. La scurt timp a murit şi băieţelul de 3 ani.

Citeşte şi: Soţ şi soţie, găsiţi împuşcaţi în propria casă. Anchetatorii suspectează o crimă urmată de sinucidere

„În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 03.05.2022, ora 09:46, am fost solicitați să intervenim pentru acordarea primului ajutor la 3 victime inconștiente. La locul evenimentului s-au deplasat forțe si mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara, cu 4 echipaje SMURD.
La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime (bloc 10 etaje, nu se cunoaște nivelul de la care au căzut), 1 adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani și 1 copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viața și 1 copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical”, a transmis reprezentantii ISU Timis, citaţi de opiniatimişoarei.ro.

Fetita de 6 ani a fost găsită în stare gravă, iar în ciuda eforturilor echipelor de salvare acesta a murit.