Noi detalii despre cazul fiului judecătoarei din Craiova. Mihai Dafinescu cere să fie eliberat după ce a ucis o femeie

Fiul judecătoarei din Gorj, acuzat că a ucis o femeie, a contestat măsura de arest preventiv. Mihai Dafinescu vrea să iasă din închisoare şi să fie cercetat în libertate după ce s-a urcat beat la volan, a făcut accident şi a ucis o femeie. Între timp, familia victimei vrea să facă un protest în fața Tribunalului din Novaci pentru demiterea judecătoarei, potrivit România TV. 

RomaniaTV.net
25 aug. 2020, 05:05
Noi detalii despre cazul fiului judecătoarei din Craiova. Mihai Dafinescu cere să fie eliberat după ce a ucis o femeie

Mihai Dafinescu încearcă să scape de cătuşe. Avocatul acestuia a contestat măsura arestului preventiv, însă judecătorii de la Tribunalul Gorj nu i-au admis această contestaţie şi au decis ca Mihai Dafinescu să fie cercetat în arestul preventiv, unde va sta pentru încă 30 de zile. 

Între timp apar şi noi detalii despre ce s-a întâmplat în noaptea în care tânărul a lovit mortal o femeie după ce s-a urcat beat la volan, iar mai apoi a fugit acasă. Poliţiştilor nu li s-a permis accesul în locuinţă pentru a-l sălta pe Mihai Dafinescu şi în lipsa unui aviz de la CSM, pentru că vorbim de locuinţa unui magistrat, poliţiştii au fost nevoiţi să aştepte toată noaptea, mai bine de 12 ore, la poarta acestuia până când tânărul s-a hotărât să se predea. 

Citeşte şi: Fiul unei judecătoare din Gorj, care a omorât o femeie cu maşina, este apărat de mamă! Poliţiştii au aşteptat cu orele în faţa casei

Cel mai grav lucru, potrivit surselor România TV, este că femeia a chemat o asistentă în locuinţă, asistentă care l-ar fi tratat toată nopatea pe Mihai Dafinescu şi l-a făcut pe acesta să-i scadă alcoolemia. 

Martorii spun că Mihai Dafinescu s-ar fi urcat beat la volan şi ar fi plecat chiar de la un bar din localitate, iar la doar 100 şi ceva de metri a lovit mortal o femeie. După accident, tânărul a fugit.