Noi detalii despre condamnarea lui Leo de la Strehaia. Cum încearcă Prinţul Ţiganilor să scape de închisoare

Noi detalii despre condamnarea lui Leo de la Strehaia. Pe 27 iulie, Ion Stelică Mihai, mama lui, Maria Mihai zisă Patroana, fratele vitreg, Ioan Mihai zis Mex, și vărul, Gheorghe Gheorghe, au fost condamnați la câte 3 ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală.

19 sept. 2021, 16:57
Noi detalii despre condamnarea lui Leo de la Strehaia. Cum încearcă Prinţul Ţiganilor să scape de închisoare
Noi detalii despre condamnarea lui Leo de la Strehaia

Noi detalii despre condamnarea lui Leo de la Strehaia. Judecătorii Curții de Apel București, Carmen Veronica Găină și Ovidiu Richițeanu-Năstase, au dat termene chiar și zilnice în apelul din dosarul lui Ion Stelică Mihai zis Leo de la Strehaia, potrivit portalului CAB, citat de g4media.ro.

Potrivit avocaților din dosar, faptele se prescriu pe 2 octombrie 2021, prin urmare judecătorii încearcă să dea un verdict definitiv până atunci.

Citeşte şi: Leo de la Strehaia i-a făcut plângere la Poliţie lui Florin Salam. De la ce a plecat scandalul

Noi detalii despre condamnarea lui Leo de la Strehaia

Pe 14 septembrie, avocata Ana Mihaela Angheluș a intrat în autoizolare la domiciliu și a solicitat amânarea procesului pe motiv că un alt avocat din dosar, iar Andrei Necea a fost confirmat cu COVID-19 pe 13 septembrie.

Judecătorii au impus avocați din oficiu pentru apărarea inculpaților, dar avocații aleși, izolați la domiciliu, protestează susținând că se încalcă dreptul la apărare al clienților lor.

Până la urmă, instanța a acordat un nou termen pe 15, apoi pe 20 septembrie când procesul s-ar putea desfășura în prezența unor avocați din oficiu, dacă avocații aleși nu revin din izolare. Avocații aleși susțin că trebuie să rămână în autoizolare până pe data de 26 septembrie 2021.


loading...