Leo de la Strehaia, TRĂDAT de PRIETENI! Acesta este SECRETUL vieţii sale

Leo de la Strehaia sau Prinţul Ţiganilor, aşa cum mai este cunoscut, a devenit o persoană publică după ce a încheiat cu scandal toate relaţiile amoroase pe care le-a avut cu cele mai cotate vedete autohtone.

RomaniaTV.net
11 mart. 2015, 14:17
Leo de la Strehaia, TRĂDAT de PRIETENI! Acesta este SECRETUL vieţii sale

Chiar dacă Leo de la Strehaia îşi răsfaţă iubitele cu lucruri scumpe sau cu operaţii estetice de mii de euro, la finalul relaţiilor totul se dă uitării, iar bărbatul nu ezită să le distrugă imaginea fostelor sale partenere. Cauza acestor schimbări a fost pusă mereu pe situaţia în sine, şi nicidecum pe comportamentul agresiv al lui Leo de la Strehaia.

Carmen Şerban: „Leo de la Strehaia a încercat să mă violeze”

De curând, un apropiat al lui Leo de la Strehaia a declarat în exclusivitate pentru WoWBiz de ce Prinţul Ţiganilor se răzbună mereu pe fostele iubite, dar şi de ce acestea nu vor să mai aibă vreodată o relaţie cu el.

„În 1999, Leo a fost internat pentru o scurtă perioadă la Spitalul de Psihiatrie Gătaia, judeţul Timiş. Ştiu că a avut probleme destul de grave, era răzbunător şi nu-şi putea stăpâni agresivitatea. Cred că a suferit şi o depresie, sau ceva de genul ăsta. A stat cam o lună, iar medicii l-au pus pe pastile. Familia lui Leo ştie de toată povestea asta şi la fel câţiva prieteni apropiaţi”, a declarat sursa respectivă.

Mai mult decât atât, acestă declaraţie nu este singura care dovedeşte că Leo de la Strehaia ar avea probleme de sănătate. Una dintre fostele partenere ale lui Leo de la Strehaia declara imediat după despărţirea de acesta că: „Leo poate fi cel mai bun prieten al t[u azi, iar mâine îţi poate deveni cel mai mare duşman dacă simte că-l trădezi sau că-l părăseşti”.

Citeşte şi  Leo de la Strehaia a MĂRTURISIT totul! Acesta este ADEVĂRATUL motiv al despărţirii de Renata


loading...