Noi detalii despre crima dublă de la Iaşi. Ce au descoperit anchetatorii despre principalul suspect, studentul marocan de 20 de ani

Noi detalii despre crima dublă de la Iaşi. Anchetatorii au refăcut traseul lui Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect, iar în baza probelor strânse, investigatorii au tras concluzia că acesta ar fi fost implicat în uciderea lui Youssef Jniyah și a prietenei sale, Ioana Vanesa Burlacu.

28 ian. 2022, 19:00
Noi detalii despre crima dublă de la Iaşi. Ce au descoperit anchetatorii despre principalul suspect, studentul marocan de 20 de ani
Noi detalii despre crima dublă de la Iaşi

Noi detalii despre crima dublă de la Iaşi. Anchetatorii au pus cap la cap toate probele și mărturiile și au recreat filmul evenimentelor. Aceștia au constatat că principalul suspect, studentul marocan de 20 de ani, și-a schimbat hainele înainte să plece.

Citeşte şi: Un obiect de lenjerie intimă a fost găsit în jacheta tănărului ucis în dubla crimă de la Iași. Azi, suspectul Ahmed Sami El Bourkadi va fi pus să calce în sânge

Noi detalii despre crima dublă de la Iaşi

Conform informațiilor din dosarul penal, Ahmed Sami El Bourkadi a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce pleca de la locația crimei. El a plecat la aproximativ o oră după ce victimele nu au mai putut fi contactate pe rețelele de socializare. Mai mult, conform dosarului, acesta era îmbrăcat cu alte haine decât cele pe care le purta când a intrat în casă.

Acesta este surprins de camerele de supraveghere din scara locuinței sale și din apropierea locuinței persoanei vătămate în jurul orei 18.00. Acesta are în partea superioară a corpului un hanorac cu glugă de culoare roșie, vizibil de sub geaca de iarnă.

Acesta avea în mână un recipient tip tub, folosit pentru pulverizarea/introducere substanțe în narghilea pentru inhalare.

Diferențele de vestimentație sunt semnificative, respectiv nu se mai observă gluga roșie a hanoracului, iar inculpatul este în pantaloni scurți, nu lungi ca atunci când se deplasa către victime.

Rezultă că, în intervalul critic, din noaptea de 8 spre 9 decembrie, suspectul a fost prezent la locuința celor două victime, a plecat de acolo îmbrăcat diferit, a revenit, apoi a intrat și ieșit în mod repetat din scara blocului său”, se arată în documentele din dosarul penal, potrivit Realitatea.net.