Noi detalii despre înmormântarea lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu. Florin Salam va cânta la priveghi

La înmormântarea lui Emi Pian sunt aşteptate foarte multe persoane, atât din ţară, cât şi din străinătate, rude, apropiaţi şi prieteni foarte buni. Printre cei prezenţi, se numără şi Florin Salam, care va cânta la priveghiul membrului clanului Duduianu.

RomaniaTV.net
05 aug. 2020, 06:39
Noi detalii despre înmormântarea lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu. Florin Salam va cânta la priveghi

Trupul liderului clanului Duduianu urmează să fie ridicat de familia îndoliată în cursul zilei de astăzi, pentru a fi dus acasă. Mai mulţi manelişti, printre care Florin Salam, Costel Biju, Adi Minune, Nicolae Guţă şi mulţi alţii sunt aşteptaţi să îşi ia rămas bun de la interlop şi să cânte versuri de jale.

Florin Salam, piesă cutremurătoare după moartea lui Emi Pian

Florin Salam a lansat o melodie dedicată lui Emi Pian. „Intru tânăr în pământ” a fost postată pe Youtube şi a strâns un număr record de vizualizări.

Florin Salam a lansat o melodie dedicată lui Emi Pian, interlopul ucis luni dimineață în timpul unui joc de barbut, în sectorul 6 din Capitală. Melodia a strâns 50.000 de vizualizări în doar două ore de la lansare.

Presupusul ucigaş al lui Emi Pian, frate de cruce cu fratele victimei! Toate legăturile între clanurile Duduianu şi Rinu

Ce necaz mare m-a lovit, intru tânăr în pământ, ce mai soartă blestemată, pentru mamă, pentru tată. Fă-mă Doamne-un șarpe lung, să intru pe sub pământ, să merg la băiatul meu, să stau de vorbă cu el„, sunt primele versurti ale melodiei pe care Florin Salam i-a dedicat-o lui Emi Pian.

Ciprian Napy, în stare gravă la SPITAL

Ciprian Napy, cel care l-ar fi ucis pe liderul clanului Duduianu, este internat la un spitalul din Capitală, iar starea sa este una precară.

Cipy se află in stare gravă la Spitalul Elias din Capitală. El a fost rănit de fratele lui Emi Pian. Nu a fost audiat de polițiști. Doar ceilalti prezenți, adică mai mult de zece persoane. Plus vecini, care au auzit țipete și au ieșit la geam„, au dezvăluit surse pentru Impact.

Presupusul ucigaş al lui Emi Pian, frate de cruce cu fratele victimei! Toate legăturile între clanurile Duduianu şi Rinu

Potrivit surselor din anchetă, conflictul ar fi pornit de la faptul că membrul clanului Duduianu i-ar fi împrumutat unui bărbat suma de 50.000 lei în timpul unei partide de barbut. Bărbatul cu pricina împrumutase deja bani de la liderul clanului rival. Supărat, Ciprian Napy i-ar fi reproșat lui Emy Pian faptul că încalcă regulile nescrise, iar de acolo până la un masacru sângeros a mai fost numai o clipă.