Noi detalii despre Ioan Crişan, afaceristul mort în atentatul de la Arad

Noi detalii despre Ioan Crişan. Omul de afaceri era îngropat în datorii, iar firma lui apărea în mai multe dosare de executare silită. Nu a plătit arenda pe terenurile pe care erau amenajate bazinele piscicole pe care le deținea. În plus, și-ar fi construit afacerea pe bani împrumutați de la bănci și mai mulți indivizi.

30 mai 2021, 18:50
Noi detalii despre Ioan Crişan, afaceristul mort în atentatul de la Arad

Noi detalii despre Ioan Crişan. În ultima vreme, bărbatul încerca să-și mărească afacerea și să pună la punct un punct de procesare a cărnii, astfel că urma să investească foarte mulți bani.

Cifra de afaceri a firmei era una destul de mare în 2019, de circa 3,4 milioane lei, însă avea și pierderi de câteva sute de mii de lei, potrivit Antena3.ro.

Noi detalii despre Ioan Crişan

Prefectul judeţului Arad, Toth Csaba, a dispus suplimentarea măsurilor de ordine publică, după explozia unei maşini care a ucis un cunoscut om de afaceri din Arad, prefectul afirmând că în acest caz a fost vorba de o moarte violentă posibil provocată de o bombă, care ar fi putut fi acţionată şi de la distanţă.

Citeşte şi: Atentat cu bombă la Arad. Cine este bărbatul în negru care a asistat la explozie şi apoi a dispărut

Măsurile suplimentare au fost luate în condiţiile în care arădenii ar putea fi îngrijoraţi cu privire la faptul că persoanele responsabile de provocarea exploziei sunt în libertate.

Consider că în primul şi în primul rând mesajul care trebuie să vină din partea noastră, a autorităţilor, este unul de calm. Cetăţenii municipiului şi judeţului Arad pot să stea liniştiţi, am luat toate măsurile de ordine publică.

În această situaţie, zic eu, ciudată, pentru că infracţiuni s-au mai întâmplat, dar infracţiuni de o gravitate asemănătoare nu a mai avut parte municipiul Arad.

Există efective de poliţie şi jandarmerie în patrulare, există, pe lângă activităţile normale, şi activităţi suplimentare pentru a menţine ordinea publică”, a declarat, duminică, prefectul Toth Csaba.

El a spus că anchetatorii au mers „pe o pistă de moarte violentă, de incendiu provocat”.