Noi detalii despre Liviu Dragnea după accidentul suferit în închisoare

Liviu Dragnea s-a accidentat la deget în urmă cu două săptămâni, după ce a fost implicat într-un accident de muncă în Penitenciarul Rahova. În urma accidentului, Dragnea a fost operat de urgenţă, conform avocatului său.

RomaniaTV.net
12 mart. 2020, 06:23
Noi detalii despre Liviu Dragnea după accidentul suferit în închisoare

Starea de sănătate a fostului lider PSD este bună, acesta a trecut cu bine peste incidentul neplăcut de care a avut parte în urmă cu câteva săptămâni. Liviu Dragnea s-a accident la un deget în timp ce repara o uşă de la o dubă de transport deţinuţi şi în momentul în care tăia cu flexul, acesta a sărit şi l-a tăiat la mână, conform cancan.ro.

”A vrut să taie cu flexul și și-a zgâriat un deget. Nu a fost nimic grav. Incidentul s-a petrecut în timp ce muncea. S-au mai întâmplat în trecut astfel de incidente minore. Nu mulți deținuți se încumetă să pună mâna pe flex sau pe aparatul de sudură, dar el a fost mai muncitor. Acum a trecut cu bine peste incident”, ne-au spus surselor cancan.ro.

Citeşte şi: Lovitură pentru Liviu Dragnea şi iubita lui, Irina. Planurile de nuntă au fost date peste cap

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă, în 27 mai 2019, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Conform rechizitoriului întocmit de DNA, Floarea Alesu, director executiv al DGASPC Teleorman, în schimbul unor foloase necuvenite, a procedat la menţinerea ilegală în posturi a două angajate – Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica.
 
Citeşte şi:Ferma de porci controlată de Liviu Dragnea a intrat în insolvenţă

Cele două nu s-au prezentat la serviciu şi nici nu au prestat vreuna dintre activităţile înscrise în contractul lor de muncă semnat cu DGASPC Teleorman, desfăşurându-şi de fapt activitatea la sediul Organizaţiei PSD Teleorman, a arătat DNA.

Potrivit procurorilor, Dragnea a determinat-o pe Stoica să se angajeze şi să fie remunerată în cadrul Direcţiei de Protecţia Copilului Teleorman. El a mai fost acuzat că a contribuit, prin influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al CJ Teleorman, ca Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica să fie menţinute în funcţie la DGASPC Teleorman.


loading...
Partenerii noștri