Noi detalii despre Maria, copila de 14 ani din Botoșani, care a plătit cu viața pentru iubirea neîmpărtășită. Cine e tânărul care a ucis-o cu zeci de lovituri de cuțit

A plătit cu viața pentru o iubire neîmpărtășită. A fost cel mai urât final de an pentru o copilă de 14 ani, care a fost ucisă de cel mai bun prieten din răzbunare.

01 ian. 2023, 10:10
Noi detalii despre Maria, copila de 14 ani din Botoșani, care a plătit cu viața pentru iubirea neîmpărtășită. Cine e tânărul care a ucis-o cu zeci de lovituri de cuțit

Anul 2022 s-a încheiat cu o tragedie îngrozitoare într-un centru de copii din Botoșani. După ce au crescut împreună și au trecut prin multe greutăți, Maria Alexandru, o copilă de 14 ani, a fost ucisă de cel care voia să-i devină iubit.

Fata de 14 ani ieșise la colindat alături de fratele ei mai mic, care a ajuns să fie martor la uciderea surorii lui într-un mod inimaginabil. Băiatul cu care a crescut la centrul de copii, care i-a fost cel mai bun prieten ani de zile și care voia să-i devină și iubit, este cel care a omorât-o fără milă, ca să se răzbune pentru refuz.

A ucis-o cu 25 de lovituri de cuțit, din care 13 sunt doar în gât. Adolescenta a fost spintecată pur și simplu, sub privirile înspăimântate ale fratelui său de 9 ani. Ziua de colindat care se anunța a fi una veselă și de ținut minte s-a transformat în cea mai cumplită.

„Criminalul un băiat de 26 de ani era crescut tot la casa de copii, ca și Maria. Se spune ca cei doi erau iubiti. Fratele victimei in varsta de 9 ani a fost martor. Criminalul a fost prins la scurt timp de către localnici. Copiii se aflau la urat”, a declarat un localnic pentru presa locală.

Totul s-a întâmplat sâmbătă dimineață, pe un pod, pe drumul principal care străbate localitatea Truşeşti, din judeţul Botoşani. Maria a fost găsită într-o baltă de sânge, iar salvatorii nu au mai putut să o salveze. Iubirea neîmpărtășită a fost plătită cu viața de sărmana copilă.

Criminalul a fugit la scurt timp de la locul tragediei, dar a fost prins la gară, când încerca să se urce un tren și să se facă nevăzut.

Tragedia care a îngrozit România, relatată de oamenii legii

La data de 31 decembrie 2022, polițiștii din Botoșani au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în comuna Trușești, o minoră ar fi fost înjunghiată în stradă.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind identificată victima, în persoana unei minore, de 14 ani, din comuna Trușești.

Persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr, de 20 de ani, din comuna Guranda a părăsit locul faptei, imediat după comiterea acesteia, fiind identificat de polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi, în zona gării din localitatea Trușești.

Acesta a fost condus la sediul poliției, pentru audieri. Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani sub aspectul comiterii infracțiunii de omor.