Noi detalii despre moartea avocatei din Iaşi. Monica Cioată şi iubitul ei s-au certat rau în seara tragediei. Imagini surprinse de camerele de supraveghere

Apar noi detalii despre moartea celebrei avocate din Iaşi. Monica Cioată şi iubitul ei s-au certat rau în seara tragediei. Camerele de supraveghere din zona în care s-a produs tragedia au surprins discuţiile aprinse dintre cei doi.

26 iun. 2021, 10:10
Noi detalii despre moartea avocatei din Iaşi. Monica Cioată şi iubitul ei s-au certat rau în seara tragediei. Imagini surprinse de camerele de supraveghere
Noi detalii despre moartea avocatei din Iaşi. Monica Cioată şi iubitul ei s-au certat rau în seara tragediei. Imagini surprinse de camerele de supraveghere

Noi detalii despre moartea avocatei din Iaşi. Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zona în care s-a produs tragedia, Monica Cioată şi iubitul ei s-au certat rău în noaptea tragediei. au ajuns acasă în jurul orei 4.00.

Noi detalii despre moartea avocatei din Iaşi. Ce au surprins camerele de supraveghere

Citeşte şi Dezvăluiri şocante în cazul avocatei căzute de la etaj în Iaşi. Tânăra de doar 26 de ani era însărcinată

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, Cei doi au ajuns acasă în jurul orei 4.00. Avocata se afla la volanul autoturismului pe care îl foloseau de obicei, iar iubitul ei în dreapta. Bărbatul a coborât primul din maşină şi părea debusolat. Avocata a coborât după el şi s-a îndreptat spre uşa de intrare în bloc. A deschis-o, însă iubitul ei a ajuns-o din urmă. Când bărbatul ajunge lângă ea, Monica izbește ușa și pare că-l lovește.

Reamintim că vecinii celor doi au declarat că în seara producerii tragediei au auzit scandal. Mai mult decât atât, un vecin povestit că în jurul orei 4:00 s-a auzit un sunet ascuțit ce semăna cu cel produs de spargerea unui geam.

Mai mult decât atât, o vecină spune că din apartamentul în care locuiau cei doi s-a auzit la un moment dat un strigăt disperat.

„În noaptea respectivă ea a strigat: ‘nu fă asta, nu fă asta’. Nu știu de ce sau ce să facă, dar așa s-a auzit. A fost scandal mare între ei”, a precizat o vecină de-a celor doi, potrivit BZI. 

Potrivit vecinilor, iubitul avocatei era un tip conflictual.

Monica Cioată avea 26 de ani era din Târgu Frumos, un oraș din județul Iași, şi absolventă a Liceului Ion Neculce și a terminat studiile Facultății de Drept de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza în 2017, trecând examenul de intrare în avocatură în 2019.

Citeşte şi Noi detalii despre moartea avocatei din Iaşi. Monica fusese la o petrecere cu iubitul ei

Tânăra a fost găsită moartă pe asfalt, iar în jurul orei 4.30 dimineața concubinul ei a sunat la 112.

„În dimineaţa de 19 iunie, în jurul orei 4.30, am fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul 6 al unui bloc din municipiul Iaşi. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde a fost identificată o tânăra de 26 de ani, ulterior fiind declarat decesul acesteia.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt. De asemenea, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi, potrivit Ziarul de Iași.