Noi detalii despre relația dintre Livia și Spike. Cum a început totul și de ce bruneta și-ar fi părăsit, de fapt, soțul

Noi detalii despre relația dintre Livia și Spike. Povestea de iubire dintre cei doi este o mare surpriză pentru toată lumea, deoarece cântărețul era prieten bun cu Cătălin Bordea. Se pare că legătura celor doi nu s-a produs peste noapte, ci a fost construită în timp,

06 sept. 2023, 17:37
Noi detalii despre relația dintre Livia și Spike. Cum a început totul și de ce bruneta și-ar fi părăsit, de fapt, soțul
Noi detalii despre relația dintre Livia și Spike

Noi detalii despre relația dintre Livia și Spike. Cei doi au confundat de multe ori prietenia cu iubirea și ar fi început să fie împreună din perioada în care comediantul era plecat cu Nelu Cortea în America Latină, unde au filmat pentru America Express. Așadar, povestea de amorvdurează de ceva vreme.

Citește și: Cine este femeia care l-a consolat pe Cătălin Bordea după divorțul de Livia: „Îți mulțumesc, mi-ai transmis o energie foarte bună”

Noi detalii despre relația dintre Livia și Spike

Fosta lui Cătălin Bordea și noul ei partener, Spike, produc bani frumoși cu afacerile lor. Livia a reușit să dovedească abilitățile sale de manager, căci ea este cea care se ocupă de rapper.

Paul Mărăcine e activ în două SRL-uri, unul care se ocupă de imobiliare, altul de producții artistice. În firma MI.MA.PROD-PAN SRL, Paul are o cotă parte de 50%. Compania se ocupă de închirierea sau subînchirierea bunurilor imobiliare a rulat o cifră de afaceri, în  anul 2022, de peste 275.000 de lei. Același SRL a produs un profit net pe anul trecut de 166.341 de lei, scrie Fanatik.ro.

Cifra de afaceri pe 2022 raportată în cazul acestei firme a fost de 429.518 lei, în creștere cu 183% față de anul fiscal precedent, 2021. Și Livia Bordea se mișcă destul de bine. Love Out Loud SRL, propria companie de producții video și cinematografice a Liviei, i-a adus un profit net de 96.569 de lei în anul 2022.

Cătălin Bordea, prima reacție după imaginile cu Livia și Spike

Din atitudinea comediantului reiese că nu a fost atât de surprins de aventura celor doi.Într-o postare pe rețelele sociale, Cătălin Bordea a publicat un mesaj neașteptat, în care spune că i-au fost doar ”reconfirmate” niște bănuieli. Mai mult de atât, a adăugat că vede lucrurile mult mai limpede.

„Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine. ”, a spus Cătălin Bordea pe Instagram.

De asemenea, a mai oferit o reacție, mult mai scurtă și mult mai clară. ”Având în vedere că este aventura lor, răspunsurile sunt la ei doi”, a spus Cătălin Bordea, la Antena Stars.