Noi detalii despre scandalul cuplului Onoriu. Ce pretenții are Isabela la divorțul de fostul pilot de raliuri

Noi detalii despre scandalul cuplului Onoriu. Mătușa fostului pilot de raliuri a făcut dezvăluiri despre starea nepotului ei. Aceasta este extrem de tristă pentru că Daniel Onoriu este transformat complet fizic, iar soția lui nu îl înțelege și nu îl ajută deloc.

12 dec. 2022, 18:15
Noi detalii despre scandalul cuplului Onoriu. Ce pretenții are Isabela la divorțul de fostul pilot de raliuri
Noi detalii despre scandalul cuplului Onoriu

Noi detalii despre scandalul cuplului Onoriu. „Am fost la Daniel, l-am văzut și, ce să mai spun: doar vocea i-a mai rămas neschimbată. În rest, este total schimbat, e alt om. A slăbit, cred că are 55 de kilograme. Este trist, dezamăgit și nedreptățit. Din păcate, în ultimul an, Daniel a trecut prin tot felul de încercări.

Acum este șocat pentru că este în arest de peste 30 de zile din cauza soției lui. Sigur că el a greșit pentru că a fost obraznic în exprimare, i-a trimis tot felul de mesaje la nervi. În felul acesta, Daniel s-a ales cu ordin de restricție, pe care l-a încălcat mergând după soția lui să-i ceară să-l ierte , să se împace!”, a declarat Rebeca Onoriu, pentru Click.ro.

Citește și: Daniel Onoriu, în stare critică după gratii: „Starea lui Daniel de sănătate, fizică și psihică, e precară” VIDEO

Noi detalii despre scandalul cuplului Onoriu

Părinții pilotului sunt acum la mediere cu Isabela Onoriu, care ar fi emis pretenții financiare foarte mari pentru a divorța de pilot. Vrea să iasă din căsnicie cu peste jumătate din avere.

Ea nu ține cont că Daniel este încă soțul ei și, mai mult decât atât, Daniel are un dosar medical de care chiar ea se văita că e mare și foarte greu. Dintr-o dată, Daniel prezintă un pericol pentru ea. Așa de mare e pericolul încât ea a ales să locuiască vis-a-vis de casa fiicei lui Daniel, pe aceeași stradă cu fiul lui Daniel și alți doi verișori!

Sigur că are pretenții financiare, doar nu credeați că nu-și urmărește interesele?! Nu sunt cerințe de partaj în urma divorțului jumătate-jumătate. A pus condiții să iasă pe plus cu mult mai mult! Din păcate, părinții lui Daniel stau cu avocații și merg la întâlniri de mediere. Toată lumea e dezamăgită. Ții în casă o persoană cinci ani și persoana se dovedește a fi o străină!”, a mai declarat Rebeca Onoriu.