Noi detalii despre starea de sănătate a lui Alexandru Arşinel. Actorul este internat la ATI

Marele actor Alexandru Arșinel a ajuns din nou pe patul de spital. Maestrul este internat la secția ATI a Spitalului Universitar din Capitală, anunţă România TV. Surse medicale au declarat că actorul a ajuns la spital din cauza unor escare specifice celor care stau mult la pat.

21 sept. 2022, 10:18
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Alexandru Arşinel. Actorul este internat la ATI

Alexandru Arşinel este internat din nou la Spitalul Universitar din Capitală. Actorul, în vârstă de 83 de ani, a fost dus la spital în urmă cu câteva zile de către unul dintre fiii săi din cauza unor escare de decubit, specifice celor care stau mult la pat. Având în vedere istoricul medical, medicii au hotărât să îl interneze la sectia de ATI al spitalului.

Luna trecută, Alexandru Arşinel a fost internat la Institutul Clinic Funeni, în secţia de ATI, din cauza mai multor probleme de sănătate.

Ulterior, actorul a fost internat într-un cămin de vârstnici, în apropiere de București, unde sunt tratate persoanele care se confruntă cu probleme locomotorii, apoi a fost luat acasă de familie.

Citeşte şi: Decizia luată de copiii lui Alexandru Arşinel. Ce au hotărât să facă cu marele actor: „Starea lui este delicată”

Anul trecut, actorul a fost operat pe inimă, iar în urmă cu 9 ani a făcut un transplant renal. Alexandru Arșinel are, de asemenea, diabet zaharat şi probleme legate de tensiunea arterială, recent suferind şi o intervenție chirurgicală pe inimă.