Decizia luată de copiii lui Alexandru Arşinel. Ce au hotărât să facă cu marele actor: „Starea lui este delicată”

Decizia luată de copiii lui Alexandru Arşinel. De la începutul anului, starea de sănătate a marelui actor a început să se înrăutăţească, fiind și momentul când a urcat pentru ultima dată pe scena unui teatru.

30 aug. 2022, 09:22
Decizia luată de copiii lui Alexandru Arşinel. Ce au hotărât să facă cu marele actor: „Starea lui este delicată”
Decizia luată de copiii lui Alexandru Arşinel

Decizia luată de copiii lui Alexandru Arşinel. După transplantul de rinichi prin care a trecut în anul 2013 și operația pe cord suferită anul trecut, starea lui actorului s-a înrăutățit în ultima perioadă, fiind de mai bine de o lună internat. Însă, până să ajungă la spital, cei doi copii au decis că marelui actor îi este mult mai bine dacă locuiește într-un azil de bătrâni, acolo fiind îngrijit și supravegheat în permanență de specialiști.

Citeşte şi: Noi detalii despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Marele actor nu se mai poate deplasa: ”L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile”

Decizia luată de copiii lui Alexandru Arşinel

După ce informația a ajuns în spațiul public, iar interpretările au mers până în punctul în care s-a spus că actorul va fi lăsat acolo definitiv, cei doi fii ai artistului, Cristian și Bogdan, s-ar fi răzgândit.

Toate lucrurile lui Arșinel au fost luate de la azil, semn că după externarea din spital, Alexandru Arșinel se va întoarce acasă. Până atunci, actorul va sta în continuare în spital, deoarece se află într-o stare delicată din punct de vedere al sănătății.

Copiii lui nu-l vor mai duce, după externare, la acel cămin de bătrâni din Snagov, unde a stat aproape o lună. Ei l-au dus pentru un tratament la picioare, avea escare, și acolo beneficia de confort și de tratament.

Însă, s-a interpretat un pic altfel, că l-ar fi mutat acolo definitiv, și le-a fost cam rușine să-l mai lase un timp acolo. După ce va fi externat, probabil că va fi adus acasă. Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este delicată, fiind în continuare internat și aflându-se sub supraveghere medicală”, au spus surse apropiate familiei actorului, conform Ego.ro.