Starea maestrului Alexandru Arşinel este învăluită în mister: „Nu putem spune dacă mai trăieşte sau nu”

Alexandru Arşinel are mari probleme de sănătate, iar familia l-a internat pe maestru într-un azil specializat, care să-i asigure cea mai bună îngrijire, însă de la momentul internării nici presa, nici apropiaţii săi nu au mai putut obţine nicio informaţie cu privire la starea sa de sănătate.

13 aug. 2022, 09:03
Starea maestrului Alexandru Arşinel este învăluită în mister: „Nu putem spune dacă mai trăieşte sau nu”

Concret, familia lui Arșinel refuză să dea detalii despre actor. Rudele apropiate nu mai răspund la telefon nici măcar celor mai apropiați prieteni ai maestrului, iar telefonul său ar fi fost luat de fiii acestuia.

Conform unui articol publicat de Cancan.ro, reporterii publicaţiei au contactat azilul în care se află maestrul în acest moment, dar și oamenii de acolo au fost instruiți să spună nimic nimănui.

„Nu avem voie să dăm acceptul absolut niciunei persoane, fără acordul fiilor săi, să ia legătură cu domnul Arșinel”, a declarat un angajat al instituţiei, potrivit sursei citate.

Întrebat dacă Alexandru Arșinel mai este în viață în acest moment, angajatul azilului a avut aceeași poziție, fiind clar bine instruit să nu dezvăluie nici măcar un singur detaliu legat de starea maestrului.

Citeşte şi: Actriţa Anne Heche a murit la o săptămână după ce a fost rănită grav într-un accident de maşină. Este doliu în lumea filmului

”Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu. Nu avem voie să dăm nicio informație despre starea dânsului și nici să lăsăm pe cineva să ia legătura în vreun fel cu el. Puneți-vă în situația fiilor lui!  Discutați cu fiii lui!”, a mai spus acelaşi angajat al azilului.

Colegi din cadrul teatrului ”Constantin Tănase” au dezvăluit, sub protecția anonimatului, că s-au lovit de aceeași secretomanie.

„Fiul lui, unul dintre ei, i-a luat telefonul, noi credem că, dacă Arși ar fi mai OK, nu s-ar întâmpla așa ceva. Noi nu am mai vorbit cu el de două luni. Este o secretomanie totală vizavi de el, înțelegem că familia vrea să îl țină protejat, dar poate pentru el ar fi bine să își vadă colegii, prietenii.

Chiar și dacă ar fi foarte grav, suntem convinși că revederea cu noi i-ar face poate o mare bucurie, poate și o ameliorare a stării de sănătate a dânsului!”, au dezvăluit angajații Teatrului de Revistă.

Citeşte şi: Simona Sensual, hărţuită de câteva luni: „Cineva atentează la viaţa mea, încearcă să descuie uşa noaptea”