Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Salam. Betty Salam face dezvăluirea momentului: „Trebuie să se odihnească, se reface în continuare”

În luna august, Florin Salam a petrecut mai multe zile în spital după ce s-a infectat cu coronavirus. Ulterior externării, actorul şi-a anulat participarea la mai mutle evenimente la care avea programat să cânte pentru a se reface complet.

29 sept. 2022, 14:28
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Salam. Betty Salam face dezvăluirea momentului: „Trebuie să se odihnească, se reface în continuare”

Starea de sănătate a lui Florin Salam nu este optimă nici în acest moment, dar manelistul se reface. Fiica sa, Betty, a dezvăluit cum se simte tatăl ei.

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Salam

Este foarte bine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că este foarte bine acum, se reface în continuare, trebuie să aibă mai multă grijă de el și să se odihnească mai tare!„, a dezvăluit cântăreaţa pentru ciao.ro

Artista se pregăteşte, de asemenea, să îşi schimbe stilul muzical şi să-l adopte pe cel al tatălui său. Decizie care nu l-a încântat peste măsură pe manelist.

Voi pregăti proiecte muzicale noi, cu oameni din industria muzicii balcanice, cu artiști de top, pentru că vreau să îmi schimb puțin stilul muzical și să merg spre direcția tatălui meu. Nu prea este de acord pentru că el știe că este o carieră mai grea decât ceea ce fac eu dar trebuie să mă încadrez tendințelor„, a dezvăluit Betty Salam.

Citeste si Video! Legenda merge mai departe! “Regele” Florin Salam îşi învaţă “prinţesa”, pe micuţa Maria, să cânte la acordeon de ziua ei!

În urmă cu trei săptămâni, soţia lui Florin Salam, Roxana Dobre, spunea că a angajat o persoană care să aibă în permanenţă grijă de Florin. Declaraţia ei a venit după ce, în spaţiul public, au apărut informaţii potrivit cărora manelistul ar intenţiona să se retragă din viaţa publică.

Cred că eu aș fi cea mai fericită să se retragă. Glumesc! Soțul meu nu se va retrage niciodată și, atunci când o va face, o va face frumos, așa cum este meritul lui după atâta muncă. Încă nu și-a revenit în totalitate, însă se simte oboseala și acum, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu și cu ajutorul cuiva care vine acasă la noi și se ocupă de el, va fi bine în curând. El este un bărbat puternic și un om muncit. Am trecut cu bine peste toate momentele acelea grele, dar s-a dramatizat puțin situația, pentru că așa suntem noi, românii. Am trecut cu bine peste tot, am luat ce a spus medicul și a fost ok”, a declarat Roxana la Antena Stars.

Florin Salam vrea să se mute la Iaşi

Florin Salam a susținut recent un concert la Iași, iar manelistul a fost atât de impresionat de frumuseţea oraşului încât este gata să se mute în fosta capitală a Moldovei. Manelisitul a făcut spectacol la un eveniment care a avut loc într-un restaurant cunoscut din Iași. La finalul programului, Florin Salam a spus ca Iaşiul este cel mai frumos oraș din țară şi și-ar dori să se mute acolo! A avut însă şi o condiţie: să primească o casă de la primărie!

Eu am umblat prin toată țara. Iaișul este cel mai frumos oraș, să-i spuneți primarului să-mi dea o casă, mă mut aici”, a spus Florin Salam în fața miilor de oameni prezenți la eveniment.