Video! Legenda merge mai departe! “Regele” Florin Salam îşi învaţă “prinţesa”, pe micuţa Maria, să cânte la acordeon de ziua ei!

Jaqueline Maria, fiica lui Florin Salam și a Roxanei Dobre, s-a lansat recent în muzică. Ea îi calcă pe urme tatălui ei și cântă manele. Și nu s-a oprit aici. De ziua ei, “regele” i-a oferit un cadou preţios: a învăţat-o să cânte la acordeon.

23 sept. 2022, 01:05
Video! Legenda merge mai departe! “Regele” Florin Salam îşi învaţă “prinţesa”, pe micuţa Maria, să cânte la acordeon de ziua ei!

Maria, fiica lui Florin Salam, este mai mult decât încântată să deprindă tainele acordeonului la doar 7 ani. Micuţa şi tatăl ei s-au filmat la petrecerea de aniversare a celor 7 anişori, iar videoclipul a fost postat pe TikTok şi a strâns sute de aprecieri. Micuţa este extrem de entuziasmată de lecţia predată de tatăl său, iar Salam este peste măsură de mândru.

Maria îşi susţine momentul artistic sub privirile admirative ale mamei, ale rudelor şi ale copiilor invitaţi la petrecerea aniversară. Pentru prestaţia ei, la final este recompensată cu multe aplauze.

Maria, fiica lui Florin Salam, rupe topurile muzicale

Maria nu este la prima melodie cu succes nebun pe internet. Fata lui Florin Salam s-a lansat la începutul anului în muzică. În primul ei videoclip, cântat alături de alți copii, apare chiar și tatăl ei, iar melodia se cheamă „Ciocolată îți aduc”. Piesa a strâns peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube.

Citeste si Betty Salam demostrează că nu este „fată cuminte”: „Am fost atrasă de o femeie”

În luna iulie, Maria şi sora ei Ranya (5 ani) au lansat o piesă ce a devenit imediat virală pe TikTok. Melodia „Hai tati la mall” a strâns peste 1,7 milioane de vizualizări pe YouTube, în doar prima lună de la lansare.

Melodia a stârnit reacții aprinse în mediul online. În timp ce foarte mulți internauți au apreciat prestația fetelor, alții au criticat dur opulența afișată prin faptul că cei mici se plimbă în limuzină, beau șampanie fără alcool și dansează provocator. Mulți părinți condamnă versurile îndrăznețe, considerând că ar putea avea o influență negativă pentru cei mici.

Cum să faci twerk (dans provocator – n.red.) la 3-4-5 ani? Doamne ferească…”, a scris revoltată o persoană pe internet.

Maria fiica lui Florin Salam

Sincer, este vina părinților. Ei sunt prea mici ca să înțeleagă ce fac”, a transmis o altă persoană.

Pe mine mă cheamă Emma, care e problema, răsfațata Emma, Emma / Pe mine mă cheamă Maria, Maria, Maria, s-a terminat șmecheria la Maria, Maria / Pe mine Ranya, Ranya din Spania, Ranya, Ranya din Spania / Pe mine Rayn, Rayn, ală dulce și fin, Rayn, Rayn”, sună refrenul melodiei care a creat isterie în spațiul online.

Citeste si Betty Salam a spus adevărul despre relația cu Roxana Dobre: „Mi s-a activat aşa, deodată. Eram foarte nervoasă”