Noi detalii despre starea lui Gabi Luncă. Fiica artistei a făcut declaraţii: „Doctorii sunt rezervaţi”

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Gabi Luncă. Cântăreaţa de muzică lăutărească a fost internată la spital, fiind infectată cu Covid-19. Deşi iniţial o externase sub tratament, starea ei s-a înrăutăţit brusc, medicii au internat-o direct la Terapie Intensivă.

17 mart. 2021, 12:37
Noi detalii despre starea lui Gabi Luncă. Fiica artistei a făcut declaraţii: „Doctorii sunt rezervaţi”
Noi detalii despre starea lui Gabi Luncă

Noi detalii despre starea lui Gabi Luncă. “Înainte să mă sunați dumneavoastră, cu o oră, am primit o veste cum că nu mai este în stare critică, dar este în Terapie Intensivă. A ieșit din starea critică, dar doctorii sunt rezervați, au spus că evoluția acestui virus este neașteptată și oricând se poate deteriora, din nou, starea ei.

Dumnealor nu ne-au dat mari speranțe, ne-au spus doar că s-a oprit inflamația din corp. Acum, nu vă spun că e bine, dar nu mai este critică. Evoluția bolii este foarte, foarte surprinzătoare și nu știm ce se poate întâmpla. Avem încredere în Dumnezeu, ne rugăm la El, că doar El ne poate ajuta. 

Internată este de pe data de 13 martie. Pe 8 a fost pozitivă, pe 11 a făcut evaluarea la Balș, era bine, i-a dat tratamentul acasă, dar a început să aibă probleme de respirație și am și dus-o la spital. Acolo au trimis-o la alt spital, undeva pe Bulevardul Basarabia, acolo era singurul pat liber la Terapie Intensivă.

Citeşte şi: Gabi Luncă, internată la Terapie Intensivă! Artista, în vârstă de 82 de ani, este infectată cu Covid-19

Noi detalii despre starea lui Gabi Luncă

Astăzi ne-au dat medicii să vorbim cu măicuța, am făcut conferință cu surorile mele și am vorbit un pic. De acolo, de pe patul de spital, ea nu știa că are Covid, ea știa că are gripă.  Cu masca de oxigen pe față, ne-a spus, așa: ‘Stați liniștite! În cinci zile voi fi bine’. Deci tot ea ne încuraja pe noi. Vă dați seama?Am primit atâtea mesaje de încurajare, atâtea mesaje în care oamenii spun că se roagă. Îi mulțumim Bunului Dumnezeu și tuturor oamenilor care ne sunt alături în perioada asta, pentru că nu e ușor. Dumnezeu să vă răsplătească și să vă păzească pe toți!

”, a spus Estera Onoriu, fata cântăreței Gabi Luncă, pentru Fanatik.ro.