Noi detalii despre starea poliţistului împuşcat în cap de iubita sa. Medic: Leziuni hemoragice severe, aproape de punctul cerebral

Apar noi detalii în cazul poliţistului din Slatina împuşcat în cap de iubita sa. Superiorii săi spun că arma poliţistul era una personală şi nu din dotare. Mai mult, starea sa este extrem de gravă, medicii fiind rezervaţi în privinţa prognosticului de supravieţuire. Femeia, şi ea rănită în altercaţie, a declarat la audieri că ea a tras cu arma, fără să vrea.

31 ian. 2018, 10:59
Noi detalii despre starea poliţistului împuşcat în cap de iubita sa. Medic: Leziuni hemoragice severe, aproape de punctul cerebral

Un poliţist din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Olt a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost împuşcat în zona capului de iubita sa. Anchetatorii spun că pistolul s-a descăcat în timp ce era manevrat de femeie, ea fiind rănită la mână.

Medicii spun că starea bărbatului este extrem de gravă şi şansele de supravieţuire sunt minime. 

„Victima a fost adusă azi noapte la spital în stare extrem de gravă. Are o plagă împuşcată la nivelul capului, pe partea stângă. La examenul tomografic efectuat toata zona emisferului cerebral stâng este aproape distrusă, cu leziuni hemoragice severe, aproape de punctul cerebral. La aceasta oră, pacientul este intubat. Este în comă profundă, este nesedat. Scor glasgow 3, starea sa este extrem de gravă. Nu putem spune dacă va putea supravieţui sau nu”, spune dr. Bogdan Fănuţă, directorul Spitalului Judeţean din Craiova.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, în noaptea de marţi spre miercuri, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de faptul că două persoane au fost rănite după ce o armă s-a descărcat.

Astfel, o femeie în vârstă de 28 de ani din Slatina, manevra un pistol care îi aparţine prietenului ei, ofiţer în cadrul SCCO Olt, iar la un moment dat arma s-a descărcat rănind-o pe aceasta la mână, iar pe bărbat în zona capului.

Femeia s-a speriat şi a anunţat un prieten, în vârstă de 38 de ani, din Slatina, de cele întâmplate, iar acesta a sunat la 112.

Imediat o echipă operativă s-a deplasat la adresa indicată, iar victimele au fost transportate la o unitate medicală.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Anchetatorii au precizat că starea de sănătate a ofiţerului este gravă, el aflându-se în comă. De asemenea, pistolul folosit nu este cel de serviciu, ci o arma personală a bărbatului, pe care o deţinea în mod legal.