Un poliţist de la Crimă Organizată, în comă după ce a fost împuşcat în cap. Iubita lui, rănită la mână UPDATE

Un poliţist este în comă, iar prietena acestuia s-a rănit la mână, în timp ce aceasta a manevrat o armă care aparţinea bărbatului, potrivit IGPR.

RomaniaTV.net
31 ian. 2018, 05:53
Un poliţist de la Crimă Organizată, în comă după ce a fost împuşcat în cap. Iubita lui, rănită la mână UPDATE

„În cursul acestei nopţi (marţi spre miercuri -n.r.), în jurul orei 00.54, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au fost sesizaţi, prin apel unic de urgenţă SNUAU 112, de către un bărbat de 38 ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt, cu privire la faptul că acesta a fost sunat de către o tânără de 28 ani, tot din municipiu, care i-a comunicat faptul că, în timp ce manevra un pistol, care aparţinea legal prietenului ei, ofiţer în cadrul S.C.C.O. Olt, pistolul s-a descărcat, rănind-o pe aceasta la mână, iar pe prietenul ei, în zona capului”, potrivit IGPR, informează Agerpres.

În urma apelului, o echipă operativă s-a deplasat la adresa indicată, iar victimele au fost transportate la o unitate medicală. Bărbatul rănit este în comă.

Doctorul Alina Duminică, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Olt, a precizat că ambele victime au ajuns la spital. „Primul apel la 112 a fost în jurul orei 00:40, iar la fața locului s-au deplasat paramedicii SMURD, împreună cu un echipaj cu medic al Serviciului de Ambulanță Județean Olt. Între timp, au ajuns și polițiștii. Bărbatul de 33 de ani, din Slatina, era inconștient și prezenta o plagă împușcată frontală stângă, care a fost preluat de ambulanță și transportat în stare gravă la Spitalul Slatina, iar ulterior a fost transferat la Spitalul Craiova. Pe noi ne-a sunat o femeie, care din ce mi-au spus colegii era agitată și ar fi avut un limbaj agresiv, aducea injurii tuturor. Este o tânără de 28 de ani, care prezenta o plagă împușcată la nivelul mâinii stângi și a ajuns, de asemenea, la Spitalul Slatina. Tot timpul a susținut că incidentul s-a petrecut în timp ce s-ar fi jucat cu pistolul”, a declarat medicul Alina Duminică de la Ambulanța Olt, citat de Eveniment de Olt.

Pistolul care s-a descărcat în timp ce era manevrat de tânără nu era arma de serviciu a prietenului acesteia, a precizat poliţia.

În cauză se continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care s-a produs incidentul, menţionează IGPR. 

Iniţial, fusese difuzată ştirea că poliţistul ar fi încercat să se sinucidă cu pistolul, iar prietena lui s-a rănit la mână când a vrut să-l oprească.