Noi detalii din ancheta morții lui Emi Pian. „L-au atacat un număr mare de prieteni ai lui Pian și el a ripostat cu un cuțit”

Apar noi detalii despre presupusul ucigaș al interlopului Emi Pian. Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din România (SNPPC), Dumitru Coarnă, a dezvăluit că principalul suspect în cazul morții liderului clanului Duduianu este un tânăr "fără cazier".

RomaniaTV.net
11 aug. 2020, 11:11
Noi detalii din ancheta morții lui Emi Pian. „L-au atacat un număr mare de prieteni ai lui Pian și el a ripostat cu un cuțit”

„Din ce știu eu, a fost un conflict spontan și el s-a apărat la un moment dat. O să vedem și ancheta, finalitatea judiciară. Din declarațiile publice, l-am văzut pe tatăl lui care spunea extrem de clar și extrem de direct că l-au atacat un număr mare de prieteni ai lui Pian și el a ripostat cu un cuțit. O să vedem din anchetă, aici sunt trei variante, trei ipoteze de lucru: omor calificat, lovituri cauzatoare de moarte, dar se invocă și legitima apărare. Probele o să ne clarifice.

Sunt convins să așa va fi. Nu am dubii cu privire la corectitudinea polițiștilor și a procurorilor din speța aceasta. Sunt extrem de bine ancorat în realitate și știu că se lucrează corect”, a declarat Dumitru Coarnă, președintele SNPPC, pentru DCNews.

Dumitru Coarnă a declarat, întrebat ce părere are despre decizia suspectului de a contesta măsura arestului preventiv, că este dreptul lui.

„Ca o opinie personală, nu cred că îi va admite cerere. E o normă prevăzută în Codul Penal și o folosește. Nu e nimic greșit. Majoritatea contestă măsura arestului preventiv pentru că speră la arest la domiciliu sau la un control judiciar. Mediatic vorbind, pentru că a fost multă presiune pe acest caz și nu cred că judecătorii vor admite o cerere de schimbare a arestului preventiv. Aceasta este opinia mea”, a afirmat Coarnă.