Noi detalii din dosarul tinerei olimpice ucise în Neamț! Cum funcționa rețeaua de distribuție a drogurilor

Oamenii legii continuă ancheta în cazul tinerei olimpice din București care și-a găsit sfârșitul în casa unui băiat de 19 ani din Neamț, în urma unei supradoze de droguri. Procurorii vor să percheziționeze telefoanele celor trei inculpați pentru a afla cu exactitate cum funcționa rețeaua de distribuție a drogurilor.

14 aug. 2023, 15:05
Noi detalii din dosarul tinerei olimpice ucise în Neamț! Cum funcționa rețeaua de distribuție a drogurilor
Noi detalii din dosarul tinerei olimpice ucise în Neamț!

Noi detalii din dosarul tinerei olimpice ucise în Neamț! Surse din anchetă afirmă că cel mai probabil, perchezițiile informatice în acest dosar vor avea loc la jumătatea acestei săptămâni.

Citește și Noi declarații stupefiante în cazul Sharei. Tatăl tinerei moarte vrea dreptate: „Mă rog la Dumnezeu să se deschidă cerurile”

Noi detalii din dosarul tinerei olimpice ucise în Neamț!

Procurorii spun că aceste percheziții sunt extrem de importante în viitorul anchetei deoarece vor furniza noi probe la dosar.

Concret, acestea le vor arăta exact anchetatorilor cum funcționa rețeaua de distribuție a drogurilor.

De asemenea, perchezițiile informatice le vor permite procurorilor să stabilească de cât timp se cunoșteau tânărul de 19 ani și adolescenta de 16 ani, dar și ce discuții au purtat în seara în care fata și-a pierdut viața.

Mai mult, perchezițiile informatice le vor permite anchetatorilor să confirme sau să infirme anumite declarații făcute de inculpați în acest dosar.

Vă reamintim că în timpul nopții de 30 spre 31 iulie 2023, o fată în vârstă de 16 ani numită Shara, care locuia în București, a decedat în circumstanțe suspecte la locuința unui tânăr de 19 ani numit Mateo. Cei doi s-au cunoscut pe internet. Shara fusese în Piatra Neamț pentru a participa la un concurs școlar și a fost întâmpinată la gară de iubitul ei. Ei au petrecut timp împreună în oraș și ulterior au ajuns la casa lui Mateo. Cu doar trei ore înainte de tragicul eveniment, Shara a avut o conversație cu mama sa.

Care a fost ultima conversație între Shara și mama ei înaine ca adolescenta să moară:

– „Aveți grijă. V-ați urcat în tren?

– Da.

– Ce faceți? Pe unde ați ajuns?

– Am trecut de Mizil.

– Alo Maria. Ce zici?

– Lasă-mă că avem probleme cu cazarea. E oribilă. Și orice cazare decentă e 400 de lei. Fix câți bani am la mine.-Aștept să mă suni. În ce zi te întorci și la ce oră?

– Pe 3, pe la prânz.
– Și la ce hotel stați? Cum se numește, nu trebuie să îmi spui și mie?– Petrodava one.

– Noapte bună.
– Noapte bună. Sunt ruptă. Ilinca s-a culcat deja”, au fost ultimele mesaje trimise de Shara către mama ei, potrivit Observator.ro.

Câteva ore mai târziu, la miezul nopții, părinții fetei au primit cumplita veste: fiica lor a decedat.

„Am primit un apel de la inspectoratul de urgenţă: Luaţi loc, staţi jos, copilul dumneavoastră este mort! L-am întrebat ce s-a întâmplat şi a zis: Fetiţa era acasă la prietenul ei şi i s-a făcut rău, s-a pornit o hemoragie şi nu a mai putut să fie resuscitată”, a declarat tatăl Sharei.

De asemenea, acesta a precizat că nu știa că fiica lui vorbește cu un băiat din Piatra Neamț, însă mama ei știa.

Citește și Dezvăluiri incendiare după crima din Mangalia. Procuror: „A ucis-o, a pus-o în valiza victimei, a coborât-o cu liftul şi a chemat un taxi”. Ultimele mesaje trimise sunt cutremurătoare