Noi detalii din rechizitoriul DIICOT: Dincă i-a spus unui coleg de celulă că nu ştia de apelul Alexandrei la 112

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală din rechizitoriul lui Dincă. Monstrul din Caracal s-a confesat unui coleg de celulă și i-a povestit cu lux de amănunte cum a ucis-o pe Alexandra Măceșanu. Prin multe alte detalii, bărbatul i-a spus că nu a știut de apelul Alexandrei la 112.

RomaniaTV.net
17 ian. 2020, 19:32
Noi detalii din rechizitoriul DIICOT: Dincă i-a spus unui coleg de celulă că nu ştia de apelul Alexandrei la 112

Procurorii l-au interceptat pe Dincă chiar și în penitenciar, potrivit datelor existente în rechizitoriul DIICOT. El i-a povestit cu lux de amănunte cum s-au desfășurat lucrurile în cazul răpirii, violării și apoi uciderii Alexandrei și a Luizei. În plus, în timp ce vorbește despre cele două adolescente, Dincă le numește „prima” și „a doua”, fiind pentru el simple obiecte sexuale, lipsite de viață, notează procurorii.

Gheorghe Dincă a mărturisit, în spatele gratiilor, că nu a știut că Alexandra a apelat la serviciul de urgență 112.

Dacă-mi arăta aia telefonul cădeam jos”, îi spune Dincă colegului de celulă, referindu-se la ipoteza că și-ar fi dat seama ca fata a alertat autoritățile folosind telefonul lui.

Dincă ar fi omorât-o în 17 aprilie 2019 pe Luiza Melencu, în bătaie, iar apoi a ars trupul acesteia într-un butoi metalic.

În 24 iulie 2019, Dincă a răpit-o din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, și a dus-o la locuinţa sa din Caracal. Și cea de-a doua victimă a fost imobilizată de pat cu un lanţ, legată și violată. Dincă este acuzat că a sunat familia tinerei pentru a induce ideea că aceasta a plecat din România, iar când s-a întors acasă, Dincă a observat că fata a reuşit să desfacă lanţul cu care era legată de pat, să îşi scoată banda adezivă de la ochi şi că ţinea în mână un telefon vechi găsit în cameră. Atunci, Dincă a lovit-o, a sugrumat-o provocând decesul, apoi i-a ars trupul.

Ce are tatuat Gheorghe Dincă pe organul genital

Dezvălurile procurorilor sunt incredibile. Potrivit România TV, care a obţinut rechizitoriul în cazul lui Gheorghe Dincă, are scris cuvântul „LUX” pe organul său genital.

Doresc să cunosc o persoană de sex feminin, fără obligații, să locuiască cu mine și să ne mutăm la munte”, a scris Gheorghe Dincă în afișele pe care le-ar fi distribuit în Caracal. În același anunț, cel suspectat că a ucis cu sânge rece, le pune femeilor interesate încă o condiție: „doresc să îmi petrec restul vieții lângă o gospodină„.