Noi detalii halucinante din dosarul olimpicei ucise în Neamț! Sara nu ar fi fost singura victimă a călăului de 19 ani

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală în dosarul Sarei, olimpica din București, găsită fără suflare în casa unui tânăr din piatra Neamț, după ce a fost drogată și violată. Oamenii legii au mai multe indicii conform cărora, fata nu ar fi fost singura victimă a călăului în vârstă de doar 19 ani.

12 oct. 2023, 16:41
Noi detalii halucinante din dosarul olimpicei ucise în Neamț! Sara nu ar fi fost singura victimă a călăului de 19 ani
Noi detalii halucinante din dosarul olimpicei ucise în Neamț! Sara nu ar fi fost singura victimă a călăului de 19 ani

Noi detalii halucinante din dosarul olimpicei ucise în Neamț! În urma audierilor efectuate recent, procurorii criminaliștii au descoperit noi probe care indică faptul că Sara, fata de 16 ani din Capitală, nu este singura victimă a călăului din Neamț care a avut parte de un sfârșit atât de crunt.

Citește și Noi declarații stupefiante în cazul Sharei. Tatăl tinerei moarte vrea dreptate: „Mă rog la Dumnezeu să se deschidă cerurile”

Noi detalii halucinante din dosarul olimpicei ucise în Neamț!

Oamenii legii spun că inculpatul din Piatra Neamț ar fi atras de-a lungul timpului mai multe tinere în casa lui.

Victimele erau drogate după care violate de tânărul de 19 ani care acum se află după gratii.

Potrivit anchetatorilor, inculpatul ar fi avut un plan foarte bine pus la punct și că de fiecare dată racola tinere de pe internet prin același mod.

Avocatul familiei Sarei spune că în urma perchezițiilor care au avut loc în casa suspectului, a fost găsit un telefon din care reiese faptul că acesta avea o legătură foarte strânsă cu consumul și traficul de droguri.

Vă reamintim că în urma tragediei din Neamț, trei persoane au fost reținute. Principalele acuzații care li se aduc sunt trafic de droguri de risc şi mare risc, deţinerea de droguri de risc şi mare risc.

„La data de 31 iulie 2023, urmare a consumului unui drog de mare risc, având ca substanţă activă catinona, a fost înregistrat decesul unei persoane vătămate minore (16 ani). Din probatoriul administrat în cauză a reieşit că victima ar fi consumat drogul de mare risc împreună cu una dintre persoanele cercetate, la domiciliul celei din urmă. În cursul urmăririi penale, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Neamţ, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Neamţ, au prins în flagrant delict celelalte două persoane bănuite, care deţineau asupra lor diferite cantităţi de droguri”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

În urma cercetărilor a reieșit faptul că persoanele în cauză ar fi comercializat şi drogul de tip cristal, consumat de către minora de 16 ani şi considerat, conform examenului necroptic, drept cauză determinantă a intoxicaţiei care a condus la decesul acesteia. În urma cercetării la faţa locului şi a percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite şi ridicate peste 300 de grame de canabis, cântare, grindere şi mai multe obiecte purtând urme de substanţă 3-CMC.

Citește și Noi detalii din dosarul tinerei olimpice ucise în Neamț! Cum funcționa rețeaua de distribuție a drogurilor