Noi detalii ies la iveală în scandalul în care este implicat Cristi Boureanu. Ce scria Ioana, la doar şapte ani

Detalii şocante ies la iveală în cazul scandalului în care Cristian Boureanu este acuzat că şi-a bătut fiica. O compunere a Ioanei Boureanu scrisă la vârsta de şapte ani scoate la suprafaţă trauma prin care trecea încă din copilărie.

19 sept. 2016, 06:57
Noi detalii ies la iveală în scandalul în care este implicat Cristi Boureanu. Ce scria Ioana, la doar şapte ani

Scandalul a pornit luni după amiază. Fiica lui Boureanu a fost surprinsă de jandarmi în timp ce ţipa ca din gură de şarpe după ajutor, din maşina tatalui ei. Tânăra, în vârstă de 15 ani, a declarat că a fost agresată și obligată să urce în mașină de tatăl ei, care detine custodia exclusivă după divorț. „M-a tras de păr”, a spus Ioana, care a adăugat că nu mai vrea să locuiască cu tatăl ei.

Irina, fosta soție a lui Cristian Boureanu, a vorbit despre relația sa cu fostul soț, relația cu fiica sa, Ioana și modul în care violența a făcut constant parte din viața lor. Mai mult, o compunere scrisă de Ioana la vârsta de doar şapte ani arată trauma prin care trecea copila încă de la o vârstă fragedă, scrie libertatea.ro.

„Mama și familia

Mama țipă un pic la mine când fac lecții. Tata nu numai că țipă la mine, dar mă bate rău. Soția care s-a căsătorit cu el, Valentina, eu îi zic Beba. Tati s-a despărțit de mami. Valentina este și ea rea, dar mai puțin decât tati. Îmi place de ea, o iubesc, dar mai puțin decât pe mami. Pe tati îl iubesc mai puțin decât pe Valentina. Mami și Minnie, adică câinele meu, sunt cele mai bune cu mine în familie. Tati zice că ele nu sunt din familie, dar sunt.

(…) Familia mea este aproape cea mai frumoasă. Îmi iubesc familia”, scria Ioana Boureanu, la numai 7 ani.

Subiectul vieții de familie a lui Cristian Boureanu a ajuns pe primele pagini ale ziarelor după ce au fost făcute publice o serie de imagini în care omul de afaceri se manifesta violent față de fiica sa minoră.

 Citeşte şi Fosta soţie a lui Boureanu, dezvăluiri cutremurătoare. „Am primit ameninţări că voi fi mutilată, violată”