Noi detalii ies la iveală. S-a aflat ce făcea Ciprian Napy, presupusul ucigaş al lui Emi Pian, chiar sub nasul autorităţilor

După moartea liderului clanului Duduianu, Emi Pian, noi detalii ies la iveală. Ciprian Napy, presupusul ucigaş al interlopului, făcea diverse aroganţe, chiar sub nasul autorităţilor.

RomaniaTV.net
05 aug. 2020, 05:29

Ciprian Gheorghe, alias Napy, organiza de luni de zile jocuri ilegale, sub privirile îngăduitoare ale autorităților. Culmea, mafiotul își racola clienții dornici de senzații tari chiar pe un site de socializare și a postat chiar și poze cu localul în care aveau loc ilegalitățile, scrie Spynews.ro.

Cum arată văduva lui Emi Pian. Imagine de la nunta cu 600 de invitaţi a celor doi FOTO

Ciprian Napy, în stare gravă la SPITAL

Ciprian Napy, cel care l-ar fi ucis pe liderul clanului Duduianu, este internat la un spitalul din Capitală, iar starea sa este una precară.

Cipy se află in stare gravă la Spitalul Elias din Capitală. El a fost rănit de fratele lui Emi Pian. Nu a fost audiat de polițiști. Doar ceilalti prezenți, adică mai mult de zece persoane. Plus vecini, care au auzit țipete și au ieșit la geam„, au dezvăluit surse pentru Impact.

Presupusul ucigaş al lui Emi Pian, frate de cruce cu fratele victimei! Toate legăturile între clanurile Duduianu şi Rinu

Potrivit surselor din anchetă, conflictul ar fi pornit de la faptul că membrul clanului Duduianu i-ar fi împrumutat unui bărbat suma de 50.000 lei în timpul unei partide de barbut. Bărbatul cu pricina împrumutase deja bani de la liderul clanului rival. Supărat, Ciprian Napy i-ar fi reproșat lui Emy Pian faptul că încalcă regulile nescrise, iar de acolo până la un masacru sângeros a mai fost numai o clipă.

S-au înjurat 30 de secunde, apoi s-au luat la îmbrânceli, care au mai durat alte 30 de secunde. Mai apoi, Ciprian Napy a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe Pian în gât, apoi în zona plămânilor, după care a vrut să se asigure că îl termină și i-a tăiat artera femurală. Totul a durat maximum un minut, nimeni nu înțelegea cu exactitate ce se întâmplă.

Fratele lui Emi Pian l-a văzut pe acesta pe jos, într-o baltă de sânge, încă era conștient, se lupta cu Napy, care încerca să îl înjunghie în inimă. Elvis Duduianu a sărit pe Ciprian și l-a lovit îngrozitor. L-ar fi omorât, dar și-a dat seama că trebuie să își ducă fratele la spital. L-a luat în brațe pe Emi, i-a pus garou la picior pentru că ieșeau șiroaie de sânge din artera femurală și a fugit cu el la mașină, apoi la spital. Tot timpul a vorbit cu Emi, a încercat să îl țină conștient și în viață„, au dezvăluit aceleași surse.