Noi detalii în cazul adolescentei care l-a ucis pe cel care a vrut să o violeze. Fata plecase de acasă de o săptămână. Reacția părinților: ”S-a apărat” VIDEO

Adolescenta de 16 ani care a sunat la 112 pentru a denunța faptul că a l-a ucis în legitimă apărare pe cel care a vrut să o violeze, plecase de acasă în urmă cu o săptămână.

17 aug. 2021, 22:58
Noi detalii în cazul adolescentei care l-a ucis pe cel care a vrut să o violeze. Fata plecase de acasă de o săptămână. Reacția părinților: ”S-a apărat” VIDEO

Adolescenta de 16 ani

, din Piatra Neamț, care a denunțat prin apel la Poliție faptul că l-a ucis în legitimă apărare pe bărbatul care a vrut să o violeze, plecase de acasă în urmă cu mai bine de o săptămână.

Părinții au dat-o dispărută pe fiica lor, Alexandra în vârstă de 16 ani, iar autoritățile au găsit-o pe aceasta la o prietenă.

Dintr-un motiv necunoscut, adolescenta nu a vrut să revină în casa părintească, ci a preferat să locuiască la o verișoară în localitatea Dochia, iar părinții nu au luat măsuri în acest sens.

Părinții fetei au aflat despre gestul fiicei lor de la o nepoată, prin intermediul unui apel telefonic.

„Nu (nr. nu mi-a zis că vine la Piatra Neamț). Aseară pe la ora 23:00 am aflat, m-a sunat nepoata și mi-a zis că Alexandra a ucis un om. Alexandra a sunat-o pe ea. Nu știu dacă a aprimit o sumă de bani de la acesta, dacă o fi violat-o, dacă a încercat să tragă de ea, nu știu. Mergea la muncă, dar nu mi-a zis că vrea să plece, vorbea de obicei și cu mine și cu taică-su”, a declarat mama Alexandrei pentru stiri-neamt.ro.

Adolescenta de 16 ani s-a apărat împotriva celui care a vrut să o violeze. Tatăl: „Nu dorm, mi-e foarte greu”

În mod șocant, atât mama cât și tatăl fetei păreau stupefiați de faptul că propria lor fiică de 16 ani a reacționat în legitimă apărare pentru a-l ucide pe bărbatul de 41 de ani care a încercat să o violeze.

”Mi-a zis că fata mea a omorât un om. De ieri dimineață nu dorm, mi-e foarte greu”, a adăugat și tatăl adolescentei.

De asemenea, mama Alexandrei s-a declarat revoltată de faptul că fiica ei avea un telefon nou, fără să arate simpatie față de momentele cumplite prin care a trecut adolescenta, care a fost sechestratată cu intenția de a fi violată.

Fata a interacționat cu un individ pe nume Lucian, un bărbat în vârstă de 41 de ani, originar din Brașov. Acesta locuia în chirie într-un apartament de pe strada Mihai Eminescu din Piatra-Neamț.

Individul i-ar fi promis un loc de muncă iar adolescenta, credulă, s-a dus la el acasă. Potrivit surselor bărbatul ar fi încercat să o abuzeze sexual, iar adolescenta a încercat să fugă, dar ușa de la intrare în apartament era încuiată.

Fata încercat cu disperare să se apere, a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe individ de mai multe ori, după care a sunat la „112”.

„Am auzit țipete ca de copil, apoi plânsete” a povestit o vecină din blocul unde a avut loc crima.

„Pentru identificarea în cel mai scurt timp a persoanei care a sunat la 112, la nivelul IPJ Neamț s-a constituit o echipă complexă formată din polițiști de Investigații Criminale, politiști de Ordine Publică și luptători SAS.

Deoarece persoana se afla în stare de șoc și nu putea oferi detalii concrete cu privire la locația în care aceasta se află, polițiștii au intervenit pe două locații aflate la același etaj.” – a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.