Bărbat ucis de o fată de 16 ani pe care o sechestrase şi încerca să o violeze

Scene înfiorătoare într-un bloc din Piatra Neamț! Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost înjunghiat mortal chiar în apartamentul său de o adolescentă în vârstă de 16 ani, pe care o sechestrase şi pe care a încercat să o violeze. După ce a comis crimă, fata a sunat la 112 și a cerut ajutorul.

17 aug. 2021, 14:14
Bărbat ucis de o fată de 16 ani pe care o sechestrase şi încerca să o violeze

Serviciul de Ambulanță Județean Neamț a fost solicitat în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 01.00, după ce a fată a cerut ajutor, reclamând că a fost sechestrată şi că a înjunghiat un bărbat care a încerat să o violeze, potrivit Ziar Piatra Neamț.

Ajunși la fața locului, medicii au găsit un bărbat decedat, iar lângă el o tânără de 16 ani, care suferise un atac de panică.

Potrivit stiri-neamţ.ro, fata în vârstă de 16 ani, din Dochia, își căuta un loc de muncă ar fi fost ademenită la locuința unui bărbat din Brașov. Sursa citată mai scrie că bărbatul ucis şi fata ar fi discutat pe internet, iar individul i-ar fi propus un loc de muncă, să îngrijească bătrâni.

Citeşte şi: Criminalul educatoarei, ucise cu bestialitate, a fost prins după 4 zile de căutări

Bărbatul a ademenit-o pe adolescenta de 16 ani în apartamentul său unde ar fi încercat să o violeze. Tânăra le-a povestit anchetatorilor că a încercat să fugă, a văzut că ușa este încuiată, a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat mortal pe individ.

După incident, fata a sunat la 112 și a solicitat ajutor.

Echipajele de intervenție au spart ușa, au găsit-o pe fată pe pat și pe bărbat într-o baltă de sânge, în fața ușii.

Poliţiştii cercetează acum circumstanțele în care s-a produs moartea bărbatului şi încearcă să afle ce s-a întâmplat în apartament.

Citeşte şi: Un deţinut a fost găsit spânzurat în penitenciarul Giurgiu