Noi DETALII în cazul afaceristului dispărut. Vezi ULTIMELE IMAGINI cu Abel Apostol VIDEO

Afaceristul Abel Apostol şi bărbatul acuzat de uciderea sa au fost filmaţi la petreceri înainte de dispariţie, chiar la ziua de naştere a suspectului. Între timp, noi detalii uluitoare ies la iveală. Abel Apostol ar fi avut datorii la partenerii lui de afaceri ucraineni, informează România TV.

01 iul. 2014, 15:03
Noi DETALII în cazul afaceristului dispărut. Vezi ULTIMELE IMAGINI cu Abel Apostol VIDEO

Abel Apostol şi Adrian Buleu, principaulul suspect în cazul dispariţiei sale, se înţelegeau bine şi chiar obişnuiau să meargă împreună la distracţie. Cu mai bine de un an înainte de dispariţia afaceristului cei doi parteneri au petrecut la ziua de naştere a suspectului. Evenimentul a avut loc chiar în barul lui Abel.

Abel Apostol a fost filmat în timp ce dansa şi bea. În acest timp, Adrian Buleu făcea poze cu Miron Cozma. Luceafărul Huilei era prieten bun cu afaceristul dispărut.

Între timp, din rechizitoriul anchetatorilor ies la iveală noi detalii. Abel Apostol ar fi fost implicat în afaceri ilegale cu mai mulţi cetăţeni ucraineni la care ar fi avut şi datorii. Principalul suspect în acest caz susţine că el a fost obligat de aceştia să-şi dea foc la maşină.

Citeşte şi Bărbatul suspectat că l-a ucis pe afaceristul Abel Apostol rămâne după gratii

„…Inculpatul arată că persoana respectivă l-a întrebat textual „ce face asociatul acesta al tău?” spunându-i totodată că Abel ar avea să-i dea mai mulţi bani. Împrejurare în care i-a cerut inculpatului maşina, probabil în contul datoriei pe care Abel o avea la acesta”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

„A fost obligat de către aceştia, ucraineni, moldoveni ce erau, să îşi incendieze maşina. Personal declară că a fost urmărit de o maşină din faţa restaurantului până acasă. L-au urmărit până acasă şi l-au ameninţat”, a declarat Alina Buleu, soţia supectului.

La rândul său, suspectul a declarat că îi este frică să vorbească.

Abel Apostol a dispărut de la baza sportivă pe care o deţinea pe malul Mureşului anul trecut pe 1 mai.

Citeşte şi Noi informaţii ies la iveală în cazul dispariţiei lui Abel Apostol VIDEO