Noi detalii în cazul afaceristului mort în salonul de bronzat. S-a aflat cauza decesului

Au apărut noi detalii în cazul afaceristului de 47 de ani, care a murit în salonul de bronzat. Medicii au stabilit care a fost, de fapt, cauza decesului.

26 mai 2022, 10:34
Noi detalii în cazul afaceristului mort în salonul de bronzat. S-a aflat cauza decesului

Noi detalii în cazul afaceristului mort în salonul de bronzat. S-a aflat care este motivul decesului bărbatului în vârstă de 47 de ani.

Noi detalii în cazul afaceristului mort în salonul de bronzat. Ce au descoperit medicii legişti

Citeşte şi Accident cumplit în Bacău. Două persoane au murit pe loc, iar una a fost rănită grav

Deşi iniţial se credea că afaceristul ar fi murit electrocutat, autopsia a arătat că, de fapt, bărbatul a suferit un infact.

Reamintim că tragedia a avut loc sâmbătă dimineaţă. Afaceristul în vârstă de 47 de ani a fost găsit mort, într-un salon de bronzat pe care îl deţinea, în municipiul Botoșani. Descoperirea a fost făcute de un electrician pe care bărbatul îl chemase cu doar o oră înainte, potrivit Monitorul de Botoșani. Atunci când a intrat în salonul de bronzat, electricianul l-a găsit pe bărbat cu fața în jos și a crezut că acesta și-a pierdut cunoștința.

A sunat la 112, iar la scurt timp, la fața locului, a ajuns un echipaj al SMURD care a constatat decesul bărbatului după ce a încercat să îl resusciteze.

„La faţa locului a fost dirijat echipajul cu medic al SMURD, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru pacient. Acesta era în stop cardio-respirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”,  a declarat Liviu Stan, coordonatorul dispeceratului SJA-ISU.

Citeşte şi Cine este presupusul criminal al femeii dispărute din Cluj-Napoca. Bone Ferenc are dosar penal după ce şi-ar fi bătut fosta iubită

.