Noi detalii în cazul băiatului ucis de maidanezi. El şi fratele său se ASCUNDEAU de bunică

Se face lumină în cazul tragicului sfârşit al lui Ionuţ Anghel, copilul sfâşiat de câini în Parcul Tei din Capitală, la începutul lunii septembrie. Mărturiile fratelui mai mare, Andrei, sunt cutremurătoare, dar de natură să îi ajute pe anchetatori.

RomaniaTV.net
23 nov. 2013, 10:29
Noi detalii în cazul băiatului ucis de maidanezi. El şi fratele său se ASCUNDEAU de bunică

Ionuţ şi fratele său Andrei se jucau „V-ati ascunselea în parc”, scrie libertatea.ro. Micuţii voiau să se ascundă de bunică şi aşa au ajuns pe terenul unde viaţa lui Ionuţ a fost curmată în mod teribil, la numai 4 ani.

În scurt timp, a apărut o haită de câini şi trei dintre aceştia l-au atacat pe Ionuţ, le-a povestit Andrei procurorilor care l-au audiat în prezenţa părinţilor şi a unui psiholog.

„A venit un câine, după care au mai apărut trei. Unul l-a apucat de o mână, altul de cealaltă mână, iar al treilea, de picior. Asta am văzut”, a povestit Andrei.

CITEŞTE ŞI: Reconstituirea traseului parcurs de copilul de 4 ani ucis de maidanezi VIDEO

Prin faţa anchetatorilor a trecut şi femeia care susţinea că bunica a stat impasibilă pe bancă, spărgând seminţe şi bând bere. „Martora a declarat că nu-i ştie pe copii şi că n-a văzut-o pe bunică făcând acele lucruri. A fost o fabricaţie de presă”, a declarat avocatul familiei Anghel, Virgil Papuc.