Noi detalii în cazul bebeluşului sufocat din greşeală de către mamă

Bebeluşul sufocat în somn către mamă a murit din cauza unei insuficiențe cardio-respiratorii și a unui edem pulmonar, arată primele date ale necropsiei. 

RomaniaTV.net
17 feb. 2020, 11:49
Noi detalii în cazul bebeluşului sufocat din greşeală de către mamă

Medicii legiști de la Institutul de Medicină Legală din Iași au făcut necropsia bebelușului care a murit duminică dimineață la un hotel din Iași. Potrivit unor surse, cauzele preliminare ale decesului sunt insuficiența cardio-respiratorie acută și un edem pulmonar. Rezultatele finale vor fi gata în cel mult o lună, iar până atunci legiștii vor analiza histopatolgic probele prelevate, potrivit Hotnews. 

Primele date din anchetă arătau că bebelușul de 6 luni al deputatului Angel Agache a murit sufocat după ce mama ar fi stat peste el, în timpul nopții, din greșeală.

Surse din rândul anchetatorilor spuneau că mama bebelușului a sunat la 112, duminică dimineața, în jurul orei 4.00, și a spus că s-a așezat în timpul nopții peste copil, sufocându-l. Femeia, în vârstă de 35 de ani, se afla în camera unui hotel din Iași, împreună cu soțul său, un deputat din Republica Moldova, când s-a produs incidentul.

Bebelușul în vârstă de șase luni al deputatului din Republica Moldova a murit. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și se fac cercetări sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Citeşte şi Crimă involuntară într-un hotel din Iaşi. Soţia unui deputat şi-a sufocat din greşeală bebeluşul