Noi detalii în cazul crimei de la Psihiatria din Slatina. Ce au descoperit recent rudele criminalului

Apar noi detalii în cazul crimei de la Psihiatria din Slatina. Fiica infirmierului sinucigaş a dezvăluit că el şi asistenta pe care a ucis-o aveau împreună o firmă prin intermediul căreia femeia presta servicii medicale la domiciliu. Cu o zi înainte de tragedie, criminalul făcuse un împrumut de care nu ştia nimeni.

12 mart. 2018, 14:19
Noi detalii în cazul crimei de la Psihiatria din Slatina. Ce au descoperit recent rudele criminalului

Rudele infirmierului sinucigaș spun că au descoperit că acesta s-a împrumutat din bancă cu o sumă de 35,000 de lei, bani cu care, cred rudele, a deschis o firmă de îngrijiri medicale la domiciliu pentru iubita- asistentă la același spital. Ultima care a vorbit cu bărbatul despre aceste lucruri este chiar fiica acestuia.

Rudele mai spun că vor cere investigarea aspectelor pe care infirmierul le-a lăsat scrise în cele două bilete de adio în care vorbește de implicarea unui ofițer acoperit DNA. Oamenii vor să știe dacă cineva l-a determinat pe infirmier să recurgă la gestul nebunesc.

” Această jigodie nenorocită mi-a distrus viața. Ea în cârdășie cu omul în care am avut cea mai mare încredere, ofițer sub acoperire DNA, m-au umilit în cel mai cumplit mod. ” a mărturisit bărbatul într-unul din biletele de adio, potrivit România TV

Procurorii spun că ar putea să-l audieze pe individul la care face referire criminalul dacă ancheta va impune acest lucru. În contrat însă, rudele sunt hotărâte să facă plângere penală.

Citeşte şi Fiica infirmierului ucigaş se destăinuie. Mărturii cutremurătoare despre relaţia tatălui său cu asistenta VIDEO