Noi detalii în cazul divorțului dintre Pepe și Raluca. Bruneta a renunțat la ordinul de protecție

Raluca Pastramă a renunțat la ordinul de protecție pe care l-a solicitat după ce ar fi fost agresată de Pepe, chiar în fața celor două fetițe. Cântărețul a negat acuzațiile aduse de aceasta.

24 nov. 2020, 20:58
Noi detalii în cazul divorțului dintre Pepe și Raluca. Bruneta a renunțat la ordinul de protecție

Noi detalii în cazul divorțului dintre Pepe și Raluca. Conform CANCAN, Raluca Pastramă ar fi renunțat la ordinul de protecție pe care l-a solicitat la poliție după ce a fost agresată de către celebrul cântăreț.

Citește și: Prima declarație a lui Pepe după ce a fost acuzat că și-a bătut soția în fața fetițelor: „Nici nu poate fi vorba de violență”

Aceasta se afla la baza Dinamo, acolo unde cele două fetițe aveau antrenament de tenis, când a fost agresată de către Pepe, de față cu cele două fetițe minore. Cântărețul și-ar fi agresat soția de trei ori, însă toate aceste date au fost negate de acesta.

La scurt timp după incident, soția artistului a mers la Institutul Național de Medicină Legală pentru eliberarea unui certificat medico-legal și a depus plângere împotriva lui Pepe pentru loviri și alte violențe.

Noi detalii în cazul divorțului dintre Pepe și Raluca. La doar câteva zile de la eveniment, Raluca s-a răzgândit și a renunțat la ordinul de protecție, așa cum se arată într-o decizie a instanței, iar acum este obligată la plata cheltuielilor de judecată.

„În baza art. 43 din Legea nr. 217/2003 raportat la art. 406 Cod procedura civilă, ia act de renunțarea reclamantei la judecarea cererii de chemare în judecată formulată Ministerul Public Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, privind pe reclamanta Pascu Raluca Florentina în contradictoriu cu pârâtul Pascu Nicolae Ionuț.

Obligă reclamanta la plata către stat a sumei de 500 lei, reprezentând cheltuieli de judecată, din care onorariul în cuantum de 250 lei pentru avocatul desemnat inițial să asigure asistența juridică a pârâtului, Tacu V.N. Nicolae-Valetina, si onorariul de 250 lei pentru avocatul desemnat inițial să asigure asistența juridică a reclamantei, Panfiloiu D.Luminița-Rodica.

Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti”, se arată în decizia instanței.

”Eu sunt cel mai bun si cel mai calm om din lume. Problema este că sunt foarte argumentant când vorbesc, nu a existat nicio lovire, niciun martor, nimic. Faptul că vorbesc apăsat nu înseamnă că vă bat pe voi sau pe nevastă-mea. Eu am alta treabă, am de crescut și de educat niște copii. Nu a existat așa ceva, a fost doar o discuție” , a declarat Pepe la ieșirea de la Tribunal.