Prima declarație a lui Pepe după ce a fost acuzat că și-a bătut soția în fața fetițelor: „Nici nu poate fi vorba de violență”

La scurt timp după ce au anunțat că divorțează, Pepe a fost acuzat de Raluca Pastramă că ar fi bătut-o de față cu cele două fetițe pe care le au împreună. Apoi, partenera lui a cerut un ordin de restricție pe numele artistului.

23 nov. 2020, 21:56
Prima declarație a lui Pepe după ce a fost acuzat că și-a bătut soția în fața fetițelor: „Nici nu poate fi vorba de violență”

Pepe face acum primele declarații legate de aceste acuzații care i se aduc. Artisul nu a negat, dar nici nu a confirmat ce spune soția lui, cu care se află în proces de divorț.

„Vom discuta în instanță, vom discuta pe probe, pe dovezi… Atât pot să spun, că voi face declarații în momentul în care va exista o sentință dată de instanță, în baza unor dovezi, nu în baza unor povești. În rest, nu am ce să comentez, dar nici nu poate fi vorba de violență”, a declarat Pepe pentru wowbiz.

Pepe a bătut-o pe Raluca în faţa fetiţelor. Artistul, reclamat la Poliţie

Pepe a bătut-o pe Raluca Pastramă după o ceartă în plină stradă. Potrivit Cancan, în urmă cu doar câteva zile, Raluca Pastramă a deschis o acțiune în instanță împotriva lui Pepe, pe rolul Judecătoriei Sectorului 2 din București, având ca obiect emiterea unui ordin de protecție. Totul ar fi pornit de la niște mesaje de amenințare pe care Raluca Pastramă le-a primit din partea artistului.

La sfârșitul săptămânii trecute, Raluca Pastramă și-a dus fetițele la o bază sportivă din Capitală pentru cursurile de tenis. La scurt timp, însă, Pepe și-a făcut apariția la fața locului. Potrivit Cancan, cei doi soți ar fi avut un schimb de replici aprins, iar artistul n-a mai rezistat și a răbufnit.

După discuția aprinsă, potrivit surselor citate, Raluca Pastramă a fost agresată de Pepe, chiar în fața celor două fetițe pe care le au împreună. Fără să stea pe gânduri, după ”corecția” primită, aceasta s-a dus la Institutul Național de Medicină Legală pentru eliberarea unui certificat medico-legal. Apoi, s-a prezentat la sediul poliției pentru a depune plângere împotriva lui Pepe pentru loviri și alte violențe.

După episodul traumatizant, petrecut chiar sub privirile copiilor, bruneta ar fi luat o decizie radicală. Raluca și-a contactat avocații și este hotărâtă să obțină custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are împreună cu Pepe.

Cei doi au de împărţit şi o avere imensă: casa din zona Pipera, unde au locuit împreună până de curând și care este evaluată la 400.000 de euro; casa în care Raluca Pastramă a înființat grădinița pe care o administrează, evaluată la aproximativ 650.000 de euro; barul pe două etaje, deschis de Pepe în Calea Victoriei, evaluat la 550.000 de euro; o mașină Porsche Macan de aproximativ 65.000 de euro; o mașină Mercedes V Class în valoare de 50.000 de euro.