Noi detalii în cazul femeii care și-a ucis copilul de 3 ani, la Buzău. Criminala a fost arestată preventiv

Femeia din Buzău care și-a ucis în bătaie copilul de trei ani a fost arestată preventiv, joi, pentru nu mai puţin de 30 de zile.

17 iun. 2021, 11:02
Noi detalii în cazul femeii care și-a ucis copilul de 3 ani, la Buzău. Criminala a fost arestată preventiv

Noi detalii în cazul femeii care și-a ucis copilul de 3 ani, la Buzău. Femeia din localitatea Pogoanele din județul Buzău, care și-a ucis copilul de trei ani în bătaie, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Expertiza a arătat că femeia de 27 de ani a avut discernământ când a comis fapta.

Noi detalii în cazul femeii care și-a ucis copilul de 3 ani, la Buzău. Criminala a fost arestată preventiv

Femeia de 27 de ani şi-a bătut și mușcat copilul de trei ani până l-a ucis. Cel mic se afla în cameră cu doi fraţi mai mari, un băiat de patru ani şi o fată de 11 ani. Pentru un moment, s-a crezut că aceştia l-ar fi lovit, transmitea sursa citată. Cadrele medicale chemate să îl preia pe micuţ l-au găsit în stop cardio respirator. Nu au reuşit să îl mai salveze.

La autopsie, s-a aflat că moartea micuţului a fost violentă, cu hemoragie intracraniană şi cu muşcături pe tot corpul. Fetiţa de 11 ani a femeii a povestit că aceasta l-a bătut şi l-a muşcat, ea motivând că a făcut gestul pentru a-şi putea reveni băiețelul. Localnicii spun că cei trei copii au taţi diferiţi, iar copilul decedat ar fi fost născut când concubinul tinerei era plecat din ţară. Bărbatul a acceptat situaţia, dar scandalurile se ţineau lanţ în familie din această cauză. Acesta ar fi fost motivul pentru care tânăra intrase într-o depresie şi se răzbuna periodic pe copil.

În ciuda interzicerii prin lege încă din 2004 a oricărei forme de violență asupra copiilor în familie, părinții nu doar că încă utilizează pedeapsa corporală în practica educațională de zi cu zi, dar un procent semnificativ dintre ei apreciază pozitiv bătaia ca mijloc de educație a copilului, potrivit salvaticopiii.ro.

Convingerea că prin pedepsire copiii vor învăța cele mai importante lecții este extrem de răspândită în rândul părinților. Cu toate astea, ceea ce copiii învață este total diferit de ceea ce încearcă părinții să îi învețe.

Citeşte şi: Doi dintre agresorii activistului din Buzău au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Niţu Robert Gabriel a povestit cum a ajuns să fie bătut sub ochii poliţiştilor
 


loading...
Partenerii noștri