Noi detalii în cazul miresei gravide care a murit în ziua nunţii. Incredibil ce a descoperit primarul care urma să oficieze cununia

Apar noi detalii în cazul miresei gravide care a murit chiar în ziua nunţii. Primarul care urma să oficieze cununia civilă a făcut o descoperire uluitoare.

21 aug. 2022, 20:45
Noi detalii în cazul miresei gravide care a murit în ziua nunţii. Incredibil ce a descoperit primarul care urma să oficieze cununia

Noi detalii în cazul miresei gravide care a murit în ziua nunţii. Primarul care trebuia să-i căsătorească civil pe Alexandra şi Silviu face acuzaţii grave la adresa preotului care urma să oficieze cununia religioasă.

Noi detalii în cazul miresei gravide care a murit în ziua nunţii. Acuzaţii grave la adresa preotului

Citeşte şi Un bătrân de 71 de ani din Constanța a murit, după ce a fost împins în fața unei mașini de un tânăr

Edilul din Păltinoasa, Eduard – Rudolf Wendling, îl acuză pe preotul din localitate că ar fi acceptat să oficieze ceremonia religioasă a celor doi tineri fără ca aceştia să fie căsătoriți civil. Edilul a descoperit că Alexandra şi Silviu urmau să se căsătorească civil abia săptămâna viitoare, în data de 25 august.

„Ei au adus toate cu documentele la noi, inclusiv certificatul medical, marți, 16 august și conform legii căsătoria civilă urma să aibă loc după 10 zile, adică săptămâna viitoare, joi, 25 august. În absența certificatului de căsătorie civilă preotul nu are cum să oficieze căsătoria religioasă, este ilegal”, a declarat, duminică, primarul. Acesta a mai spus că este „profund indignat” că preotul „nu respectă legea”, a declarat primarul, potrivit Monitorul de Suceava. 

La rândul său, preotul se apără şi spune că el le spune tuturor cuplurilor că la cununia religioasă au nevoie de certificatul de căsătorie.

„Eu le spun ce le trebuie – certificat, verighete, vin, pișcoturi, nașii să fie cununați… Certificatul îl prezintă chiar la cununie. Acum s-au dus toate… M-am așezat pe scaun când am auzit că fata a murit. O tragedie…”, a spus preotul.

Reamintim că o mireasă gravidă în 8 luni a murit chiar în ziua nunții. Tragedia s-a petrecut sâmbătă după-amiază, iar fata tocmai fusese externată vineri, pe semnătură, de pe secția COVID unde era internată.

Viitorul soț a făcut un atac de panică și și-a pierdut cunoștința, având nevoie de îngrijiri medicale. El este și cel care a sunat la 112 pentru a alerta medicii. Cei doi au plecat din localitatea Păltionoasa, spre spitalul din Gura Humorului, iar pe drum s-au întâlnit cu ambulanța, însă gravida era deja în stop cardio-respirator.

Fata avea istoric de probleme cardiace cu o operație pe cord. Din păcate, medicii nu au putut salva nici copilul.

Citeşte şi Un bucătar cunoscut din Focșani, în stare gravă după ce a sărit în apă. Se afla în vacanță cu familia