Noi detalii în cazul Raisei, fetița omorâtă pe trecerea de pietoni. Mai mulți polițiști vor fi audiați!

Apar noi detalii în cazul morții Raisei. Mai mulți polițiști și martori vor fi audiați potrivit declarației făcute de avocatul fetiței omorâte pe trecerea de pietoni de o mașină a Poliției.

16 ian. 2022, 10:08
Noi detalii în cazul Raisei, fetița omorâtă pe trecerea de pietoni. Mai mulți polițiști vor fi audiați!

Noi detalii în cazul Raisei. Adrian Cuculis a declarat că informația din presă, legată de lovirea cu piciorul a victimei de către polițistul vinovat este anchetată de procurori și este susținută și completată de martori.

Noi detalii în cazul Raisei, fetița omorâtă pe trecerea de pietoni. Mai mulți polițiști vor fi audiați

„Martorul spunea că fetița era inconștientă și nu mișca și a observat cu polițistul a mers fetiță pe care a mișcat-o cu bocancul și a întors-o pe o parte. Apoi au venit doi bărbați care l-au întrebat pe polițist de ce mișcă victima și i-au spus să sune la Salvare.

Apare în declarația martorei un Duster alb în care a fost urcat polițistul cu alți polițiști, care și ei la rândul lor vor trebui audiați. După ce s-au inflamat spiritele acel Duster a plecat. Deci, sunt multe elemente care ar trebui clarificate””, a adăugat avocatul familiei decedatei, la Antena 3.

Bogdan Berechet, șeful Poliției Capitalei, spune că gestul colegilor polițistului de a-l acoperi cu o altă haină, imediat după accidentul  a fost o încercare de a-l proteja fizic de frig și nicidecum o încercare de-ai ascunde identitatea, așa cum s-a vehiculat.

„Având în vedere temperaturile de afară, să știți că s-a încercat cumva protejarea polițistului. Nu s-a încercat sub nicio formă… (n.r. mușamalizarea identității). Să nu aveți vreo rezervă cu privire la faptul că polițiștii care au ajuns primii la fața locului au încercat acest lucru”, a spus Berechet.

Citește și: Accident înfiorător în Bucureşti. Doi copii, loviţi de o maşină de Poliţie în misiune. O fetiţă nu a avut nicio şansă. UPDATE: reacţia premierului Ciucă
Sute de oameni îndurerați de felul tragic în care a sfârșit Raisa s-au adunat sâmbătă la un protest în fața Secției 5 de Poliție a Capitalei.

„Mame, tați, bunici… haideți toți, cu mic, cu mare, să fim solidari, umani și să fim alături de familia îndurerată a fetiței”, au transmis, pe Facebook, organizatorii protestului intitulat „Dreptate micuței Raisa”.

Citește și: Șeful Poliției Capitalei, noi lămuriri despre poliţistul care a ucis o fetiţă pe trecerea de pietoni: „Nu s-a încercat nicio secundă muşamalizarea cazului. Şoferul nu are nicio justificare pentru graba cu care se deplasa”


loading...
Partenerii noștri