Noi detalii în cazul soţilor găsiţi morţi într-un apartament din Bucureşti

Un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, au fost găsiţi morţi, luni seara, în propria locuinţă din centrul Capitalei. Victimele erau decedate de mai multe zile şi prezentau urme pe corp. O primă ipoteză luată în calcul de anchetatori: soțul gelos și-a omorât soția, apoi s-a sinucis.

03 mai 2022, 09:02
Noi detalii în cazul soţilor găsiţi morţi într-un apartament din Bucureşti

Doi soți au fost găsiti în apartament fara rasuflare și cu urme de violență. Evenimentul tragic a avut loc intr-un bloc de pe Bulevardul Unirii. Sora femeii în vârstă de 52 de ani a fost cea care s-a îngrijorat deoarece niciunul dintre cei doi nu răspundea la telefon încă din weekend. A rugat vecinii să se ducă să verifice apartamentul celor doi soţi. Aşa a fost descoperită nenorocirea. Ambele victime prezentau urme de violenţă pe corp.

La faţa locului au sosit peste cinci echipaje ale poliţistilor, dar şi o masina a celor de la medicină legală. Cazul a fost preluat de criminaliști.

Citeşte şi: Soţ şi soţie, găsiţi împuşcaţi în propria casă. Anchetatorii suspectează o crimă urmată de sinucidere

„În data de 02 mai 2022, în jurul orei 19.00, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că într-un apartament din sectorul 3, au fost găsite decedate două persoane, un bărbat și o femeie, de 62 și respectiv 52 de ani, ambele prezentând urme de violență.
Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Primele date indică o crimă urmată de sinucidere. Potrivit unor surse citate de România TV, Emilian şi Florentina trăiau împreună de 10 ani, dar nu erau căsătoriţi. În ultima vreme, bărbatul obişnuia des să bea, iar starea lui ar fi făcut-o pe femeie să se refugieze în braţele altui bărbat. Înaintea crimei, Emilian şi florentina s-au certat. Bărbatul aflase că iubita lui a fost în vacanță cu amantul. Cearta a degenerat, iar emilian ar fi înjunghiat-o de mai multe ori, iar apoi, cu același cuțit, s-a sinucis.