Noi detalii legate de bătaia din Sectorul 5 al Capitalei. Agresorii, implicaţi în mai multe dosare penale

Alertă în Sectorul 5 al Capitalei după ce doi frați scandalagii s-au luat la bătaie! În conflict au intervenit mai mulți oameni, unii dintre ei au fost și răniți. Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost resuscitat de echipajul medical de la fața locului.

RomaniaTV.net
10 sept. 2020, 07:16
Noi detalii legate de bătaia din Sectorul 5 al Capitalei. Agresorii, implicaţi în mai multe dosare penale

Conflictul din sectorul 5 a izbucnit între doi frați, cunoscuți ca fiind scandalagiii cartierului. Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost lovit cu parul în cap și a fost nevoie să fie resuscitat. În conflict au intervenit mai mulți vecini, iar alți patru dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale. Totul a pornit de la un bărbat aflat în stare de ebrietate care s-a luat la ceartă cu părinţii unor copii. Scandalul a degenerat în momentul în care unul dintre părinți a găsit de cuviință să folosească o bâtă pentru a-l lovi în zona capului pe un altul, un barbat de 45 de ani.

 Cei doi agresori au provocat de nenumărate ori astfel de scene. Indivizii au fost duşi la audieri, la Secţia 19. În momentul de faţă sunt puşi sub control judiciar într-un alt dosar constituit după o scenă similară. Incidentul s-a petrecut în urmă cu aproximativ două luni.

De asemenea, mai sunt implicaţi într-un alt dosar constituit în urmă cu două-trei zile constituit după ce s-au luat la bătaie între ei. În acest caz, fratele agresat nu a făcut plângere, iar acest dosar e posibil să fie clasat.

Perversu’ de pe Târgu Ocna, martor la scandalul violent

Bărbatul cunoscut pentru celebra frază „I-a dat perversa ca pe Targu Ocna” a fost martor al incidentului din Rahova şi a povestit în stilul său cum s-a întâmplat totul.

„Ce sa va spun? Istoria s-a repetat. Doi indivizi dintre ei l-au apostat cu o bata. Si i-a dat de l-a julit. Se pare. Au fost pe el doi-trei indivizi, cand sunt toti acasa cinci-sase. Au fost multi, au fost mai multi. Au sarit si s-au batut intre ei, mai exact”, a declarat acesta.