Noi detalii şoc despre afacerile familiei Dincă. Fiica monstrului, profituri uriaşe după crimele din Caracal

Publicat: Miercuri, 23 Octombrie 2019 12:49 // Actualizat: Miercuri, 23 Octombrie 2019 12:51 // Sursa: romaniatv.net

Familia lui Gheorghe Dincă încearcă să scape de afacerile care sunt luate acum în vizor și care le-ar putea aduce probleme, realatează România TV.

După izbucnirea scandalului, Daniela  Dincă, fiica monstrului din Caracal, a vândut pentru o sumă uriașă un fond de vânătoare de aproape 20.000 de hectare din județul Arad. Afacerea fusese preluată de ea după moartea concubinului său, un afacerist italian.

Dezvăluiri cutremurătoare ale unei tinere traficate de reţeaua Dincă: "Îmi este frică şi de umbra mea" VIDEO

Imediat după dispariţia celor două adolescente, au circulat informaţii halucinate despre fiica lui Gheorghe Dincă. Partenerul bărbatului italian cu care aceasta ar fi avut o relație a făcut declarații explozive.

Daniela Dincă ar fi ajuns administrator al domeniului de vânătoare Artemis Montana. În acest fel, Daniela ar fi livrat fete italienilor care veneau la vânătoare pe domeniul din judeţul Arad, susţinea omul de afaceri Nicolae Cilan.

"Eu i-am zis lui Albiero să aibă grijă cu Daniela pentru că eu am auzit nişte chestii de tatăl ei şi de fraţii ei, că se zvonea că fac trafic de persoane că umblă cu lucruri mai puţin corecte. Albiero i-a spus ei şi ea de atunci nu m-a mai suportat. La un moment dat, Albiero a spus că nu mai vrea să ţină birourile pe care le avea în chirie de la mine. Eu nu am avut treabă cu ea, dar tot timpul avea o stare din asta perversă în a rezolva lucrurile. Nu am avut dispute directe, doar indirecte. Era destul de şmecheră ca să îşi vadă interesul, să facă rost de bani de la Albiero şi să mă pună pe mine într-o lumină proastă. Are proprietăţi cumpărate de Albiero pe numele ei. Ar trebui să verifice autorităţile de unde a avut Daniela bani să cumpere terenuri, ea fiind îngrijitoare de bătrâni în Italia. Eu sunt anchetat de Fisc pentru fiecare leu. Pe mine Albiero mai mult m-a tras înapoi decât m-a ajutat, dar pe Daniela şi pe cei cu care a colaborat ea, i-a ajutat. Toţi au prosperat", mai spune Nicolae Cilan.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
afaceri vandute Crime Caracal fata Gheorghe Dinca Gheorghe Dinca
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 oct 19:28
Răspunde | Votează email 0 email
lilian nikky
Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi foarte bucuroasă din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-mi revin fostul soț cu vraja sa magică și iubitoare. am fost căsătorită de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am întâlnit pe e-mail Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze fostul și ajută la fixarea relației.și îi fac pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi am căutat ajutorul lui, dar spre surprinderea mea mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc, pentru că Sotul meu s-a schimbat total în bine. El vrea întotdeauna să fie alături de mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Chiar mă bucur de căsătoria mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet, deoarece Dr.saguru este cu adevărat un castru de vrăji. ESTE NEVOIE DE AJUTAT CÂND DOCTORUL DE CONTACT SAGURU ACUM VIA EMAIL: [email protected] sau whatsapp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta. Și de asemenea este perfect în 1 LOVE SPELL 2 WIN EX BACK 3 FRUITUL WOMBULUI 4 PROMOVARE Vrăji 5 PROTECȚIE VOSTRIE 6 VOSTURĂ DE AFACERI 7 BUN VOC DE JOC 8 VÂNZARE DE LOTERIE ȘI CAZ DE CURTE.
1
EUR
4.7635
RON
13 Nov
noapte 12 °
zi 16 °
Ultimele joburi adaugate
24 H