Noi detalii șocante! Adolescenta de 14 ani din Zalău, care a căzut de la înălțime, este însărcinată în opt săptămâni

După tragedia din Hunedoara, în urma căreia au murit două fete, alte două incidente cumplite s-au petrecut în Iași și în Zalău.

13 dec. 2023, 12:50
Noi detalii șocante! Adolescenta de 14 ani din Zalău, care a căzut de la înălțime, este însărcinată în opt săptămâni

Adolescenta de 14 ani din Zalău, care a căzut de la înălțime, este însărcinată în opt săptămâni

Cu toate că se aflau la distanță una de cealaltă, două fete de 11, respectiv 14 ani, au căzut de la înălțime, iar acum sunt la spital. Adolescenta de 14 ani e însărcinată în opt săptămâni.

Cealaltă, Elena, de 11 ani, e din Iași și e în clasa a cincea. Eleva a căzut de la etajul doi al școlii în care învăța, chiar înainte să iasă de la ore. Din primele cercetări, se pare că ar fi fost intenționat. Mai mulți colegi ai fetei, care se aflau în clasă, ar fi încercat să o oprească, însă nu au reușit. Părinții fetei o așteptau lângă școală, să o ia acasă.

Citește și Noi detalii din ancheta fetelor sinucigașe din Hunedoara. Delia și Georgiana, conduse pe ultimul drum de familii și prieteni

„La finalul programului, la finalul unui opțional pe care copilul l-a încheiat, a fost o tentativă de sinucidere”, a declarat Antonina Bliorț, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Iași.

„După finalizarea cursului de chitară, întorcându-se în clasă să-și ia hainele pentru a pleca acasă, s-a aruncat pe fereastră. Am înțeles de la domnul care a intrat că existau niște tachinări, așa, glumele pe care le fac copiii, însă nu avem detalii, copiii erau foarte speriați după”, a mai spus Mihaela Vlioncu, director adjunct la Colegiul Emil Racoviță.

Când a fost găsită de medici adolescenta era consștientă. A fost dusă de rugență la spital, iar acum e în stare stabilă.

Un incident similar a avut loc la aproape 500 de kilometri depărtare, la exact aceeași oră, dar în Zalău, la un centrul social pentru copii. O fată de 14 ani a căzut de la etajul 2 al clădirii, după ce i-a fost refuzată plecarea din centru. Fata de 14 ani este însărcinată în opt săptămâni. Starea ei este stabilă, după ce căzătura i-a fost atenuată de copacii din fața clădirii. În ambele cazuri polițiștii fac cercetări, pentru a descoperi ce s-a întâmplat.

Două copile de 15 ani și-au pus capăt zilelor, la Hunedoara. O adolescentă şi-a sunat mama înainte de a sări în gol de la 20 de metri

Tragedie fără margini în județul Hunedoara! Doua adolescente de 15 ani și-au pus capăt zilelor, dupa ce s-au aruncat în gol de la 20 de metri înălțime. Una dintre ele și-a sunat mama chiar înainte de această grozăvie și a anunțat-o că vrea să se sinucidă.

Citește și Noi detalii şocante în cazul adolescentelor care s-au sinucis la Hunedoara. Una dintre fete chemase poliţia acasă cu o zi înainte, acuzând agresiuni fizice din partea părinţilor

Polițiștii au demarat cercetări cu privire la motivele și circumstanțele în care a survenit tragedia, în cauză fiind întocmit dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.