Noi detalii şocante din ancheta crimelor de la Oneşti. Soţia îi furniza criminalului ţigări cu o sfoară pe balcon sub ochii poliţiştilor. IMAGINI INCREDIBILE!

Ies la iveală detalii din ce în ce mai șocante după tragedia de la Onești. În timp ce polițiștii așteptau în fața blocului, soția îl ținea la curent pe criminal cu ce se întâmplă și îi cobora țigări pe balcon de la etaj chiar sub ochii oamenilor legii. Mai mult, surse citate de România TV spun că femeia l-ar fi ajutat pe criminal să-i imobilizeze pe cei doi bărbaţi pe care i-a înjunghiat mortal.

02 mart. 2021, 19:40

La o zi de la tragedia de la Oneşti ies la iveală noi detalii şocante din anchetă. Soţia criminalului va fi propusă pentru arestare preventivă, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă organizată la Bacău, comisarul şef Anton Cristian Gheorghe, director adjunct al Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul IGPR.

Potrivit anchetatorilor, soţia criminalului se afla în apartamentul de deasupra celui în care erau ţinuţi cei doi muncitori ostatici şi îşi încuraja soţul în demersul său.

„Soţia lui i-a transmis că face bine ceea ce face, motiv pentru care, din câte cunosc, este prezentată cu propunere de arestare preventivă. Ea stătea deasupra apartamentului în care avea loc incidentul. Era la nişte prieteni, în mod constant, mai ales soţia mergea acolo”, a spus directorul adjunct al Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul IGPR.

Potrivit declaraţiilor martorilor, femeie îi cobora ţigări pe balcon soţului său. Mai mult, surse citate de România TV spun că femeia l-ar fi ajutat să-i imobilizeze pe cei doi muncitori în apartament.

Femeia a fost reţinută încă din noaptea de luni spre marţi, fiind suspectă de comiterea infracţiunii de complicitate la lipsire de libertate.

Criminalul de la Oneşti mai are la activ alte patru condamnări – în anii 1987, 1991, 1992 şi 2010, ultima fiind în Italia pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor.

Vă reamintim că doi bărbaţi, care lucrau într-un apartament din Oneşti, au fost luaţi ostatici şi apoi ucişi de un bărbat de 68 ani, fost proprietar al aparlamentului în care aştia făceau reparaţii. La faţa locului au venit forţele de ordine, dar şi un negociator, care a încercat, mai multe ore, să îl determine pe bărbat să renunţe la intenţiile sale.

După mai multe ore de sechestru, una dintre victime a încercat să îl atace pe cel care i-a sechestrat, moment în care a fost înjunghiată. Ulterior, a fost atacat cu cuţitul şi înjunghiat şi al doilea bărbat sechestrat. Atunci, forţele de ordine au intrat în apartament şi l-au împuşcat pe agresor. Una dintre victime a fost declarată decedată la faţa locului, iar a doua a murit la spital. Agresorul a fost internat în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Procurorii au deschis un dosar penal in rem pentru omor calificat.

Citeşte şi: CTP despre cazul Oneşti: În astfel de cazuri se vine cu banii într-o geantă. N-am văzut decât niște replici tâmpe! Autorităţile îi au pe conştiinţă