Noi detalii terifiante despre crima de la Corbu: „A tăiat-o pe soție cu un cuțit mare. Bărbatul era în pat, agoniza, era în pragul morții” VIDEO

Crima de la Corbu i-a înspăimântat pe toți cetățenii din comună, care au început să se baricadeze în case de frică. Noi detalii terifiante au ieșit la suprafață.

02 iul. 2021, 11:58
Noi detalii terifiante despre crima de la Corbu: „A tăiat-o pe soție cu un cuțit mare. Bărbatul era în pat, agoniza, era în pragul morții” VIDEO

Crima de la Corbu

i-a șocat pe toți localnicii din comună, care la acest moment sunt speriați să mai iasă din case. Au ieșit la iveală detalii terifiante cu privire momentele de groază prin care au trecut toți membrii familiei în timpul atacului.  Cei din comuna Corbu, care îl cunoșteau pe bărbatul ucis, au spus că era om foarte cumsecade, muncitor și nu-și pot imagina motivul pentru care cineva i-ar fi dorit moartea. Localnicii au afirmat că tatăl celor trei fete a avut parte de o moarte lentă și a agonizat ceva timp până să-și dea duhul.

„A fost legată soția victimei. Fata cea mare a fost violată, cea mică a fost întrebată dacă e minoră, i-a spus „Pe tine te las în pace, nu te violez că ești minoră”. Copilul de 10 ani e traumatizat, are nevoie de consiliere psihologică. Pe femeie a legat-o în baie în timp ce o viola pe fata cea mare. Bărbatul era în pat, agoniza, era în pragul morții deja. „, a relatat unul dintre localnici.

Potrivit celor care au fost prezenți la fața locului, criminalul a tăiat-o la mâini cu un cuțit foarte mare pe soția bărbatului ucis, apoi încuiat-o în baie.

„A tăiat-o pe soție cu un cuțit mare. Eu eram acolo, când a ieșit, am văzut-o la poartă, ea mi-a spus totul.”, a menționat un vecini.

Localnicii sunt terifiați de această întâmplare și au declarat că în zonă nu s-au mai produs asemenea tragedii.

„Aici în Corbu nu s-a mai auzit așa ceva, stau de patru ani aici,  îl cunosc pe omul ăsta (victima) de patru ani de zile, mi-era mai mult decât prieten, mi-a făcut casa, era un om muncitor, cu suflet. Ne întrebăm ce s-a întamplat de a intrat chiar peste el. Mie nu-mi vine să cred, nu mă așteptam la el.” a declarat unul dintre vecinii bărbatului ucis.

Martorii au mai precizat că soția e la poliție împreună cu fata de 15 ani, iar tânăra care a fost violată este internată în spital.

„Soția e la poliție cu fata, și cea mare, pe care a violat-o, e la spital.” a mai adăugat localnicul.

Unul dintre localnici a declarat că s-a gândit că ar putea fi vorba de o răzbunare a ucigașului.

„Azi dimineață, în jurul orei 03:00, un individ mascat, cu cagulă, solid, a intrat peste ei în casă. Peste soț, soție. Și i-a luat la bătaie din somn. Ei dormeau și i-a luat la bătaie, el spunând că, după ce i-a dat cu o sabie și l-a tăiat la mână, ”de ce ai trăit cu nevasta mea”? Probabil că ăsta a fost un pretext, pentru că i-a zis: ”o să îți violez și eu acum ție un copil. Mi-a povestit soția decedatului! Din ce am auzit, atunci a bătut-o și pe ea.  Așa s-ar înțelege. Dar eu nu cred! Acest om era un om liniștit, el nu avea treabă cu așa ceva, era muncitor… Acest individ a și intrebat: ”Care e mai mare dintre fete?” A avut discernământ”. A venit pregătit să violeze. Acesta a fost un pretext că decedatul ar fi trăit cu fosta lui soție ”

Un nou caz care a terifiat România! Un bărbat cu cagulă a dat buzna în casa unei familii, a violat-o pe fiică și l-a ucis pe tatăl acesteia

Un bărbat cu cagulă a dat buzna în locuința unei familii din Constanța, comuna Corbu, unde a violat o tânără de 20 de ani, apoi l-a ucis pe tatăl acesteia. Potrivit autorităților, în noaptea de joi spre vineri, o minoră în vârstă de 15 ani a apelat 112 și a anunțat că sora ei a fost violată, iar tatăl a fost înjunghiat.

”M-a sunat soția lui la 4 fără 20 că a intrat cineva peste ei în casă, a dat cu cuțitul în fratele meu și a violat fata cea mare. Erau foarte speriați! Erau trei copiii (în casă, n. red.). Doi minori și unul major. Din ce am înțeles de la cumnata mea, criminalul, că altfel nu pot să îi spun, ar fi întrebat care e minoră, dintre fete. Și a luat-o pe cea mare. A zis că de cea mică nu se atinge că este minoră. De soție nu s-a atins, a luat-o pe cea mare în dormitor și… Fratele meu a încercat să intre peste ei, să își apere copilul. Atunci ar fi dat cu cuțitul, cu sabia, nu știu cu ce i-a dat”, a povestit unchiul fetei de 20 de ani.

Criminalul, care purta cagulă și mănuși, a intrat în casă peste familie și a cerut bani. Agresorul a violat-o apoi pe tânăra de 20 de ani, și l-a ucis cu lovituri de cuțit pe tatăl, care a încercat cu disperare să-și salveze fiica din mâinile agresorului. Criminalul a închis-o în baie pe mama tinerei, după ce a legat-o și a tăiat-o pe corp în mai multe locuri.

Bărbatul cu cagulă a furat 200 de lei din casă, apoi a dispărut.

Polițiștii se află, în acest moment, la fața locului, unde au demarat o anchetă pentru a-l putea identifica pe atacator.

Ce spune Lucian Bode, ministrul de Interne

„În acest moment, ancheta este în derulare, am deplasat acolo specialişti de la Institutul Naţional de Criminalistică, de la IGPR, Direcţia de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului, avem un cerc de suspecţi şi eu cred că este vorba de ore, nu zile, ore, în care suspectul va fi reţinut. Practic, avem declaraţiile a doi martori care au fost în casă, la ora 3.46, atunci s-a primit apelul la 112 la poliţie, în câteva minute colegii noştri au ajuns acolo, din păcate avem o persoană decedată, vom vedea care este mobilul acestei crime, răzbunare, alte…nu pot să mă pronunţ acum…răzbunare, jaf, vom vedea dacă au dispărut din casă bani sau alte obiecte de valoare, audiem martorii şi cu siguranţă cel mai important lucru în acest moment este ca echipa de cercetare complexă de la faţa locului, sub coordonarea procurorului să identifice autorul şi să-l aducă în faţa instanţei”, a afirmat Lucian Bode.” a declarat ministrul de interne despre crima de la Corbu.

!Aici este vorba de un dement care la ora 3 dimineaţa intră peste o familie în casă. Vorbim de o crimă care s-a întâmplat în locuinţă, nu pe stradă şi o să vedem care a fost mobilul. (…) Forţele de ordine sunt acolo într-un număr suficient ca să asigure ordinea şi liniştea publică, aici vorbim de un caz izolat, într-o locuinţă a intrat un dezaxat, că nu pot să îi spun altfel şi a făcut ce a făcut. (…) Românii care vor fi în această vară să fie încredinţaţi că vor fi în siguranţă, iar tuturor românilor le spun că astfel de cazuri izolate de crime, că se întâmplă din nefericire în întreaga lume, sunt doar izolate şi românii trebuie să ştie că sunt în siguranţă în ţara lor”, a mai transmis Lucian Bode.