Scene de groază! O fetiță de 10 ani s-a prefăcut moartă pentru a supraviețui unui atac armat care i-a ucis întreaga familie

O fetiță de 10 ani, din SUA, a trecut printr-o tragedie greu de imaginat, după ce a fost nevoită să se prefacă moartă ca să supraviețuiască unui atac armat, în care toată familia ei a fost împușcată mortal.

02 iul. 2021, 09:16

O fetiță de 10 ani din orașul Houston, USA, a trecut printr-o tragedie teribilă, când a fost nevoită să se prefacă moartă ca să supraviețuiască unui criminal, care a dezlănțuit un atac armat asupra familiei. Ambii părinți precum și sora ei mai mică în vârstă de 6 ani au fost uciși de atacator. Fetița a reușit ca prin minune să scape de furia criminalului, deși a fost rănită în timpul atacului, după ce agresorul a împușcat-o în mână crezând că a omorât-o. Când momentele de teroare au luat sfârșit, iar criminalul a plecat, fetița de 10 ani a avut puterea să o sune pe bunica sa. Un alt supraviețuitor al atacului a fost un băiețel în vârstă de un an, care nu a fost rănit.

O rudă a familiei a povestit că fetița a sunat-o pe bunica ei pe aplicația Face-Time și i-a arătat întreaga scenă. Copila mai are un frate, în vârstă de opt ani, dar acesta nu se afla în apartament în momentul atacului.

“Este o scenă foarte, foarte tragică. Ne rugăm pentru familie”, a declarat Patricia Cantu, un reprezentant al poliției. Potrivit autorităților, criminalul cel mai posibil cunoștea victimele și a fost vorba de o răzbunare personală, din moment ce nu a produs pagube în apartament, relatează abc13.

Crimă înfiorătoare în apropiere de Capitală

Crimă înfiorătoare

în apropiere de Capitală! Alerta s-a dat duminică, după ce două cadavre au fost descoperite în localitatea Grădiştea din judeţul Ilfov.

Din primele informaţii, anchetatorii spun că un bărbat de 56 de ani a intrat în casa în care locuia fosta soţie şi fost soacră. Le-a înjunghiat pe cele două, iar ulterior după ce a văzut ce a făcut, s-a înjunghiat. Fosta soacră şi bărbatul au murit, în vreme ce fosta soţie a agresorului este în viaţă, însă are „semne de agresiune fizică”.

Din primele cercetări, nu fusese emis ordin de protecţie împotriva acestui bărbat.

Potrivit Poliţiei Judeţene Ilfov, incidentul terifiant a fost anunţat în jurul orei 17:23, fiind sesizat de către o femeie. Ea a alertat Poliţia despre faptul că bărbatul şi-a înjunghiat fosta soţie şi pe mama acesteia.

Într-una din camerele locuinţei, a fost găsit şi bărbatul, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind decedat. De asemenea, acolo a ajuns un echipaj medical, care acordă îngrijiri de specialitate, conform News.ro.