Noi dezvăluiri despre adolescenta răpită din Borşa. Fata ar fi fost luată cu forţa de iubitul ei

Noi detalii ies la iveală în cazul adolescentei de 17 ani care a fost răpită de pe stradă, în centrul oraşului Borşa din Maramureş. Cel suspectat că ar fi luat-o cu forţa de pe stradă ar fi chiar iubitul fetei. 

RomaniaTV.net
21 iun. 2020, 13:24
Noi dezvăluiri despre adolescenta răpită din Borşa. Fata ar fi fost luată cu forţa de iubitul ei

Suspectul este un tânăr din localitatea Şiria din judeţul Arad care ar fi chiar iubitul fetei, scrie Baiamare24.

Deocamdată nu se ştie dacă a fost vorba într-adevăr despre o răpire. Fratele adolescentei, un băiat de 12 ani, a spus că sora ei ar fi fost trasă de păr şi urcată cu forţa într-o maşină în oraşul Borşa din Maramureş.

Rudele fetei spun că suspectul era iubitul tinerei şi au avut o relaţie. 

Potrivit sursei citate, în fotografie, suspectul apare lângă un autoturism de culaore verde închis care ar fi fost folosit la comiterea faptei.

Reacţia IPJ Arad în cazul fetei răpite din Borşa

„La data de 20 iunie a.c., I.P.J. Maramureș a emis o alertă de răpire a unui minor.

Astfel că, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Arad au desfășurat activități specifice, iar în urma investigațiilor efectuate, astăzi 21 iunie a.c., au depistat-o pe raza localității Șiria.

Aceasta a fost găsită nevătămata și se află în custodia polițiștilor Postului de Poliție Șiria, urmând a fi preluată de un echipaj de poliție din cadrul S.I.C. – .I.P.J.MM.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care aceasta a dispărut și clarificarea stării de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale în funcție de cele constatate“, se arată într-un comunicat al IPJ Arad.

Adolescenta răpită din centrul oraşului Borşa, a fost găsită în Arad