Noi dezvăluiri despre Jeremy Clarkson, de la Top Gear. Cum îşi umileşte colegii şi îi ameninţă

O familie care a fost martoră la ieşirea necontrolată a prezentatorului emisiunii Top Gear, Jeremy Clarkson, a povestit felul în care vedeta BBC îşi tratează colegii de platou.

13 mart. 2015, 06:53
Noi dezvăluiri despre Jeremy Clarkson, de la Top Gear. Cum îşi umileşte colegii şi îi ameninţă

Familia din Leeds se cazase în acelaşi hotel din Yorkshire ca echipa Top Gear. Ei au povestit pentru Sky News cum Jeremy Clarkson, momentan suspendat de BBC după ce s-a bătut cu unul dintre producătorii emisiunii, şi-a ameninţat colegul cu concedierea pentru că n-a găsit o masă caldă la finalul zilei de filmare.

Citeşte şi Jeremy Clarkson, starul „Top Gear”, a fost SUSPENDAT. Emisiunea a fost ANULATĂ

I-a spus că nu-şi făcuse treaba cum trebuie, că era ridicol că nu era nimic de mâncat. I-a spus că va avea grijă să-şi piardă locul de muncă„, a povestit Sue Ward, martoră a incidentului.

Martorii susţin că Jeremy şi-a înjurat colegul în repetate rânduri şi că întreaga ieşire necontrolată a starului a durat aproape o jumătate de oră. „A mai avut probleme înainte, va mai avea, dar nu cred că-şi va pierde locul de muncă la BBC„, spune Alan Ward.

Citeşte şi Echipa Top Gear, alungată cu pietre din Argentina. Clarkson le-a jignit în ultimul hal pe gazde

Cel puţin 800 de mii de oameni au semnat o petiţie prin care cer televiziunii britanice să nu-l concedieze pe Clarkson. Printre susţinătorii prezentatorului „Top Gear” se numără şi premierul britanic David Cameron. „Copiii mei vor suferi dacă „Top Gear” va fi scos de pe post. Sper că totul se va rezolva, fiindcă e o emisiune bună, iar el este un mare talent”, a declarat premierul Cameron.

Citeşte şi Jeremy Clarkson, de la Top Gear, este acuzat de RASISM. Motivul este INCREDIBIL