NOI DEZVĂLUIRI despre SCANDALUL „Florin Salam la New York”. „Am văzut cu ochii mei CUM ARTISTUL…”

Gabriela, patroana localului unde a cântat Florin Salam în America, spune că toată păţania artistului din aeroport este adevărată, însă ţine să adauge că banii cântăreţului sunt justificaţi şi că, în scurt timp, îi vor fi returnaţi.

27 feb. 2017, 09:39
NOI DEZVĂLUIRI despre SCANDALUL „Florin Salam la New York”. „Am văzut cu ochii mei CUM ARTISTUL…”

„Eu i-am dus la aeroport. De acolo aveau avion spre Germania unde aveau un spectacol a doua zi şi am înţeles că erau peste 1.000 de rezervări pentru Florin Salam şi formaţia lui”, a povestit patroana localulului unde a cântat Florin Salam la New York, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Florin Salam, acuzat de terorism şi spalare de bani

Aceasta mai spune că Florin Salam şi formaţia lui au cântat 6 ore live , încontinuu, fără pauză .

„Într-adevăr au primit bani , lumea a dat dedicaţii şi au aruncat cu bani pe ei. Florin Salam şi formatia lui de elită au avut un succes enorm de mare la NY „, a mai spus femeia.

Femeia a povestit că întreaga păţanie din aeroport a lui Florin Salam este adevărată.

„La aeroport ce s–a întâmplat cu banii este adevărat. Dar o să-i primeasca înapoi curând. Legea spune să ai 10 mii de persoană. Ei au avut la comun, nu separat. Dar erau 9 persoane şi aveau dreptul la câte zece mii de fiecare. Eu personal le-am explicat autorităţiilor din aeroport. Banii provin de noi, de la clienţi, avem cu ce să dovedim. Nu au împărţit banii pentru că sunt o familie care au încredere unul în celălalt si nu s–au gândit să puna separat”.

Citeşte şi FLORIN SALAM, prima reacţie după ce a fost reţinut în SUA. De ce i-a telefonat lui Adi Minune

„Banii nu sunt confiscaţi. Banii sunt reţinuţi până primesc hârtiile de la spectacol. În câteva zile trimitem hârtiile necesare şi le vor da banii înapoi. Sunt bani munciţi, i-au meritat din plin. Nu încalcă legile, sunt corecţi. Ei au venit cu vize de lucru, ca formaţie, grup , pentru concerte în America. Deci se plătesc taxe pentru banii care i-au câştigat aici, pe companie”.

Organizatoarea concertului ţinut de Salam spune că a văzut cu ochii ei cum primea manelistul banii din dedicaţii, dar aceştia ar fi fost mai puţini decât crede lumea. „Bani nu au făcut cu sutele de mii… Au scos cheltuieliile, biletele de avion. Au avut până în 80 de mii / 9 persoane(…) Lumea a aruncat cu banii pe ei dar de 1 $.