Noi dezvăluiri despre viaţa lui Ion Ţiriac: „Era foarte sărac, nu avea niciun ban în buzunar. Stătea într-o pivniţă”

Noi dezvăluiri despre viaţa lui Ion Ţiriac. Astăzi, este cel mai bogat om din România, însă, când era la începutul carierei spotive, era la polul opus, nu avea niciun ban în buzunar, potrivit unor declaraţii făcute de Dimitrie Sturdza.

27 mai 2023, 21:09
Noi dezvăluiri despre viaţa lui Ion Ţiriac: „Era foarte sărac, nu avea niciun ban în buzunar. Stătea într-o pivniţă”
Noi dezvăluiri despre viaţa lui Ion Ţiriac

Noi dezvăluiri despre viaţa lui Ion Ţiriac. Dimitrie Sturdza l-a cunoscut pe Ţiriac înainte ca acesta să devină milionar şi a făcut dezvăluiri incredibile. Acesta a spus că, alături de Ilie Năstase, Ion Ţiriac dormea într-o pivniţă la Wimbledon, cu doar un euro pe noapte.

Citeşte şi: Gest impresionant făcut de Ion Ţiriac. Anunţ de ultimă oră legat de suspendarea Simonei Halep

Noi dezvăluiri despre viaţa lui Ion Ţiriac

Pe Țiriac l-am cunoscut la Roland Garros când se uita la un tablou. Era cu Petre Mărmureanu. M-a auzit că vorbesc românește și m-a întrebat de numele meu. I-am spus „Sturdza”. „Așa cum se numește stația de metrou de la București”. Nici nu cred că exista, dar așa mi-a spus și atunci ne-am împrietenit.

El era foarte sărac atunci, nu avea niciun ban în buzunar… Țin minte că l-am dus la diferite companii care făceau articole de sport și a primit două cămăși, pantofi și rachete pe care să le aducă în România și să le dea unor miniștri ca să poată să mai iasă. El la Wimbledon stătea într-o pivniță cu Ilie Năstase.

Sunt sigur că cei care se uită la noi nu cred, dar ăsta-i adevărul! Stăteau cu o liră pe noapte! Dormeau în același pat pentru că nu aveau bani. Eu aveam o mașină și îi mai duceam atunci când puteam”, a spus Dimitrie Sturdza la Gsp.ro.